Gabriella Nastas și Kamara sunt subiectul cel mai recent discutat în lumea mondenă, iar emisiunea Xtra Night Show a dezvăluit detalii despre cuplul lor. Povestea relației lor începe cu celebrele cuvinte: „De când ne-am întâlnit noi…” / VIDEO

Gabriela Nastas și Kamara formează cel mai nou cuplu din lumea mondenă. Cei doi au fost văzuți tot mai des împreună și au confirmat recent că sunt într-o relație. Acest lucru nu vine ca o surpriză, deoarece existau deja zvonuri despre posibila lor poveste de dragoste. Într-un moment dat, cei doi au fost surprinși sărutându-se la un eveniment, ceea ce a întărit speculațiile că formează un cuplu.

După o perioadă în care au preferat să-și păstreze relația departe de ochii curioșilor, Gabriella Nastas și Kamara au decis să-și facă publică iubirea. Kamara a povestit că a cunoscut familia iubitei sale acum ceva timp și se simte deja ca o parte din ea. Chiar dacă nu știau cum va evolua relația lor, cei doi au simțit că este ceva special între ei și au decis să încerce să facă lucrurile să funcționeze.

„A durat ceva timp de când ne cunoaștem noi, de la începuturile ei. Noi nu am hotărât să ne ascundem, am hotărât să trăim lucrurile așa cum sunt și ele, dacă cineva le remarcă, e foarte bine. După relația pe care și-a asumat-o, celelalte relații pe care le-a avut nu le-a mai asumat. Eu am înțeles foarte bine. Eu îi cunosc părinții de la început, am fost și în vacanță cu mama ei”, a declarat Kamara într-un interviu.

Gabriella Nastas a trecut printr-o relație toxică în trecut, iar acest lucru a avut un impact asupra ei. Ea a mărturisit că a suferit mult în fostele sale relații și a fost nevoită să apeleze la terapie pentru a se vindeca și a-și reconstrui încrederea în dragoste. Totuși, în ciuda experiențelor trecute, ea și Kamara au decis să dea o șansă relației lor. Cei doi au stabilit încă de la început că nu vor dezvălui public că formează un cuplu până când nu sunt siguri că lucrurile vor funcționa între ei.

„Ideea e că nu ne-am regăsit în același timp în studio și din moment ce noi am vorbit ceva acasă… Până la urmă, ideea este că mă bucură un lucru. Noi ne știm de atâta amar de vreme, ne știm de foarte mulți ani… Nu am putut să spun pentru că cealaltă persoană era de o altă părere”, a adăugat Kamara.

Relația dintre Gabriella Nastas și Kamara a fost intens speculată de media și fanii lor în ultima perioadă. Cei doi artiști au atras atenția prin aparițiile lor publice împreună și prin gesturile de afecțiune pe care și le-au arătat reciproc. Acum că au confirmat oficial că sunt un cuplu, vor exista cu siguranță multe curiozități și întrebări despre relația lor.

Este interesant de văzut cum va evolua această poveste de dragoste în viitor și cum vor face față presiunilor și provocărilor din lumea mondenă. Cu siguranță, fanii lui Kamara și ai Gabrielei Nastas vor fi cu ochii pe ei și vor urmări cu mare atenție fiecare mișcare și evoluție a cuplului lor preferat.

Sursa: spynews.ro