Marius Elisei, agresat de Oana Roman? Vica Blochina a dezvăluit un incident șocant care s-ar fi întâmplat între cei doi.

Vica Blochina, fosta prietenă a Oanei Roman, a dezvăluit un nou episod halucinant despre comportamentul acesteia. Potrivit spuselor Vicii, incidentul s-ar fi petrecut în prezența ei și a altor persoane între fiica lui Petre Roman și fostul soț al Oanei Roman, Marius Elisei.

După ce și-a acuzat fosta prietenă că minte pe rețelele de socializare, Vica Blochina a făcut noi dezvăluiri despre Oana Roman, din perioada în care erau prietene. Blondina a afirmat că fosta soție a lui Marius Elisei este o fire dificilă și chiar violentă, oferind un exemplu concret pentru susținerea acestei afirmații.

Vica Blochina și-a amintit un episod în care Marius Elisei ar fi fost agresat fizic în fața ei și a altor prieteni, în casa Oanei Roman. Potrivit mărturisirii Vicii, Marius ar fi primit câteva palme de la Oana Roman în timp ce toți se aflau acasă la aceasta. Vica a declarat că Marius a suportat multe și a fugit în cele din urmă definitiv de lângă Oana, găsind o altă persoană în viața lui. Potrivit Vicii, Oana Roman trata fostul soț ca pe o slugă și îi aducea umilințe în fața tuturor.

„Sunt martorul acestui episod. Marius Elisei a suportat cât a putut, apoi a fugit definitiv. A găsit o altă persoană și a rămas cu ea, Slavă Domnului! Și-a dat seama că e greu cu balaurul. Jucam cărți la ei acasă și omul băuse două guri de vin, s-a ridicat de pe scaun Oana și i-a dat trei palme peste cap. Eram eu, ei doi și încă un cuplu la masă, jucam canastă, Marius făcea grătar, omul chiar nu era beat sau ceva. Zici că era sluga ei, efectiv s-a ridicat de pe scaun și l-a lovit! L-a înjurat, l-a făcut în toate felurile. Noi am plecat acasă după acest episod de rușine”, a relatat Vica Blochina.

Aceasta nu este singura mărturie adusă de Vica Blochina împotriva Oanei Roman. Fosta balerină susține că nu numai Marius Elisei a fost victimă a comportamentului violent al vedetei, ci și alți prieteni apropiați ai acesteia au trecut prin momente stânjenitoare din cauza Oanei. Vica afirmă că Oana a devenit ostilă începând cu momentul în care a acuzat-o că retușează pozele și că este grasă. Vica Blochina susține că primește numeroase mesaje de la oameni care râd de Oana Roman, inclusiv din partea prietenilor ei. Potrivit Vicii, Oana nu a reușit să păstreze prieteni adevărați și toată lumea trebuie să facă tot ce vrea ea, altfel nu se poate.

Este important de menționat că dezvăluirile Vicii Blochina nu sunt doar o părere personală, ci reprezintă mărturii și relatări ale unor situații petrecute în trecut, în prezența sa și a altor persoane.

Această nouă dezvăluire aduce în prim-plan o nouă perspectivă asupra personalității Oanei Roman și a modului în care aceasta se comportă în relația cu cei din jurul său. Episodul relatat de Vica Blochina ridică semne de întrebare asupra felului în care Oana se raportează la oamenii din viața ei și reprezintă o poveste tulburătoare despre violență și abuz.

S-a întâmplat de multe ori ca persoane publice să fie implicate în conflicte sau să aibă anumite neînțelegeri în viața personală. Cu toate acestea, este important să se acorde atenție și să se ia în considerare relevanța și autenticitatea informațiilor prezentate în astfel de situații. Citiții trebuie să-și formeze propria opinie până când vor apărea mai multe detalii și mărturii relevante, dacă se impune, pentru a clarifica această problemă.