Ada şi Tony Galeş s-au retras din emisiunea America Express! Ce s-a întâmplat în cursa pentru șansa finală?

Ada și Tony Galeș au participat seara trecută la cursa pentru ultima şansă. Din păcate, pentru cele două, finalul nu a fost cel așteptat. Au avut parte de o zi extrem de grea, plină cu probe dificile. Iată ce s-a întâmplat pe traseu şi de ce au ajuns ultimele la Irina Fodor.

Ada și Tony Galeș, Laura și Sânziana și Vlad și Julia au fost cele trei echipe care s-au luptat pentru un bilet în Argentina. Ultimul joc din stage-ul 7 al competiției nu a fost deloc ușor, cel puțin pentru echipa mamă-fiică.

De această dată, Ada și Tony Galeș nu au fost în cea mai bună formă. Deși au demonstrat pe parcursul competiției că formează o echipă puternică, oboseala și-a spus cuvântul, iar acum nu au mai putut ține pasul cu celelalte echipe.

În timpul probelor, s-au confruntat cu mici probleme de sănătate, iar acest lucru le-a tras în jos. Cele două au avut nevoie de îngrijirile medicilor. În timp ce Tony a acuzat dureri foarte mari în piept și i-a fost greu să respire, Ada a resimțit dureri groaznice de spate, după ce a scos un bărbat din apă în timpul unei probe.

Ghinionul nu s-a oprit acolo pentru cele două. În momentul în care au ajuns la Irina Fodor și au scos soarele din cufăr, au realizat că parcursul lor în competiție se încheie.

„Am aici lângă mine o echipă cum n-am avut niciodată! Cel puțin nu în America Express, dar cred că nici în Asia. O echipă care a fost model! N-am mai întâlnit o echipă care să citească plicurile atât de corect și care să înțeleagă probele și misiunile și să le facă cu atâta determinare și inteligență și corectitudine, istețime…
O echipă atât de armonioasă! Iubirea dintre ele se simte tot timpul, efectiv tot timpul! Nu cred că s-au certat vreodată cu adevărat. Nu cred că fac asta vreodată în viața lor de zi cu zi. Voi transmiteți energia a două surori, a două prietene foarte bune. E despre iubire!”, le-a spus Irina Fodor, după aflarea rezultatului.

Plecarea fetelor a întristat pe toată lumea, însă cele două au fost recunoscătoare pentru experiența pe care au trăit-o și pe care cu siguranță nu o vor uita niciodată.

„Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce am trăit și pentru cât ne-am distrat și cu toate că ne-a fost greu, a fost una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit vreodată”, a spus Ada Galeș.

„Chiar dacă plecăm acasă, plec acasă cu foarte multă recunoștință și cu foarte, foarte multe amintiri! O sursă aproape inepuizabilă de povești, de istorie, de oameni de locuri”, a declarat și Tony Galeș.

Sursă foto: social media

Sursa originala: [https://ciao.ro/ada-si-tony-gales-au-parasit-emisiunea-america-express-ce-s-a-intamplat-la-cursa-pentru-ultima-sansa/](https://ciao.ro/ada-si-tony-gales-au-parasit-emisiunea-america-express-ce-s-a-intamplat-la-cursa-pentru-ultima-sansa/)

Ada și Tony Galeş au părăsit emisiunea „America Express” după o zi plină de dificultăți și probleme. Cele două au avut parte de o etapă extrem de grea în competiție și au ajuns ultimele la Irina Fodor, încheindu-și astfel parcursul în cursa pentru ultima şansă. Deși au avut rezultate impresionante în competiţie și au fost considerate o echipă puternică, Ada și Tony nu au putut să țină pasul cu celelalte echipe din cauza oboselii și a problemelor de sănătate.

Timpul petrecut pe traseu a fost presărat cu diverse provocări și momente dificile pentru cele două concurente. Ada și Tony au întâmpinat probleme de sănătate în timpul probelor, ceea ce le-a afectat performanțele. Tony a acuzat dureri puternice în piept și a avut dificultăți în a respira, în timp ce Ada a resimțit dureri de spate severe după ce a efectuat o probă care implica scoaterea unui bărbat din apă.

Nemulțumirile nu s-au oprit aici pentru Ada și Tony. Atunci când au ajuns la Irina Fodor pentru a scoate soarele din cufăr, au realizat că acest lucru înseamnă încheierea aventurii lor în competiție. Cu toate acestea, echipa a primit cuvinte de laudă și încurajări din partea lui Irina Fodor, care a apreciat talentul și dedicarea lor pe parcursul competiției.

Desi părăsirea emisiunii i-a întristat pe Ada și Tony, cele două concurente au rămas recunoscătoare pentru experiența trăită și pentru amintirile pe care le vor păstra în inimile lor. Ele au descris această aventură ca fiind una dintre cele mai intense trăite vreodată și au apreciat oportunitatea de a cunoaște oameni noi, de a descoperi locuri noi și de a afla povești și istorii interesante.

Astfel, Ada și Tony Galeş au părăsit competiția cu fruntea sus și cu recunoștință în inimă pentru tot ce au trăit și învățat în cursa pentru ultima șansă. Cu toate că au întâmpinat provocări și probleme, cele două concurente au demonstrat putere, determinare și iubire în echipa lor și au fost considerate un exemplu de armonie și respect reciproc.

Fotografie: social media