Cât costă un cozonac de Crăciun făcut de renumitul chef Scărlătescu? Există inclusiv opțiuni tradiționale de pachete de vânzare!

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar gospodinele deja știu ce vor avea pe masa de Crăciun. Dar, în lipsă de timp, pot oricând comanda preparatele delicioase ale lui chef Cătălin Scărlătescu. Acesta le propune românilor mai multe preparate gustoase la prețuri accesibile. De exemplu, 27 de sarmale, pregătite cu măiestrie de către celebrul bucătar, costă 137 de lei.

Masa de Crăciun reprezintă momentul în care stăm alături de cei dragi, ne bucurăm de bucate tradiționale alese și de povești plăcute. Pentru unii dintre noi însă, timpul nu este atât de îngăduitor și devine insuficient pentru a pregăti bucatele specifice acestei sărbători. Putem schimba asta, însă, cu puțină organizare și, de ce nu, ajutor.

Chef Cătălin Scărlătescu le propune românilor preparate delicioase pentru masa de Crăciun. Pentru cei care nu au timp să gătească sau preferă să comande mâncare, acesta oferă o gamă variată de preparate, garantate să îi satisfacă pe toți.

Printre preparatele oferite se numără 27 de sarmale, pregătite cu măiestrie de către celebrul bucătar. Acestea costă 137 de lei și sunt perfecte pentru a fi servite la masa de Crăciun. De asemenea, puteți comanda un kilogram de salată boeuf, care costă 75 de lei.

Pentru iubitorii de piftie de porc, chef Scărlătescu oferă o porție de 500 de grame la prețul de 55 de lei sau o porție de 1 kg la prețul de 94 de lei. Friptura de curcan la tavă are 700 de grame și costă 99 de lei, în timp ce cea de porc, de 500 de grame, valorează 64 de lei.

Cozonacul este vedeta mesei de Crăciun în fiecare casă și chef Scărlătescu nu face excepție. Acesta vinde un cozonac de 900 de grame cu 99 de lei. Dar pentru cei mai pretențioși există opțiuni mai speciale. De exemplu, Choco Muse, un cozonac însiropat cu vinars și ciocolată belgiană, costă 143 de lei pe kilogram. Un alt fel de cozonac, Chocolate Extravaganza, costă 159 de lei și la același preț se poate găsi și cozonacul Pistachio Madness. Toate aceste cozonace nu conțin coloranți și conservanți și promit să încânte papilele gustative.

Pentru cei care doresc un pachet complet, chef Scărlătescu oferă câteva opțiuni. Un pachet tradițional costă 236 de lei și include un cozonac de 900 grame, 27 de sarmale și 1 kg de murături asortate. În același timp, pachetul Home Flavors oferă 2 cozonaci, 27 de sarmale și 0,7 kg de friptură de curcan la tavă și costă 409 lei. Pentru cei care preferă deserturile, pachetul Swet XMas este o alegere perfectă, la prețul de 309 lei. Acesta include cozonacul după rețeta lui chef Scărlătescu, un chec învelit în ciocolată cu fructe coapte și un tort Pavlova sau unul Red Velvet, plus un vin din soiul Fetească Neagră.

Dacă doriți să aveți un festin complet, puteți opta pentru pachetul Festin, care costă 585 de lei. Acesta include 2 cozonace, 27 de sarmale, 1 kg de piftie de porc sau de pui la alegere, 500 g de friptură de porc și 1 kg de salată de boeuf cu vită sau pui la alegere, plus o sticlă de vin.

Comenzile pentru preparatele pregătite de chef Scărlătescu pot fi făcute online, cu o zi înainte. Livrarea se face atât în Capitală, cât și în județul Ilfov.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unor preparate delicioase pentru masa de Crăciun și nu aveți timp să le pregătiți singuri, puteți conta pe chef Scărlătescu și pe oferta sa variată de preparate. Indiferent dacă preferați sarmalutele tradiționale, friptura suculentă sau cozonacul cu ciocolată, acesta vă poate oferi tot ceea ce aveți nevoie pentru a avea o masă delicioasă alături de cei dragi în această perioadă specială.