O dedicatie speciala venita de la Prestige Orchestra pentru toti cei care sarbatoresc Sfantul Nicolae.

Prestige Orchestra, una dintre cele mai de succes formații muzicale din România, transmite în această zi de sărbătoare gânduri bune și urări de mulți ani tuturor celor care sărbătoresc astăzi. Costin și Iuliana Ghinea, fondatorii trupei, doresc să aducă bucurie și să îndemne oamenii să se distreze în această zi specială. Ei ne propun să ascultăm una dintre cele mai de succes piese lansate recent, intitulată „Sus, paharele”.

Melodia, lansată acum trei săptămâni, a adunat deja 22K de vizualizări pe YouTube. Este o colaborare inedită între Prestige Orchestra, Fanfara lu’ Andrii din Zece Prajini și Alexandru Cantea. Iuliana Ghinea, co-fondator Prestige Orchestra, declară că piesa este dedicată tuturor celor care sărbătoresc astăzi și le urează ca viața lor să fie la fel de plină de bucurie, veselie și voie bună cum este și piesa lor.

Prestige Orchestra este cunoscută ca fiind singurul ONE BAND SHOW din România și a împlinit în luna noiembrie 9 ani de activitate în această formulă unică. De-a lungul timpului, formația a devenit cea mai căutată pentru evenimente luxury și este și trupa preferată a milionarilor care organizează petreceri exclusiviste în Italia.

Iuliana Ghinea subliniază că întreaga lor carieră și succesul trupei se datorează sprijinului și susținerii oamenilor: „Împlinim 9 ani de când am urcat cu Prestige Orchestra pe scenă. Pe mine și pe Costin ne-a unit iubirea, iar oamenii ne-au susținut atât la nivel personal, cât și la nivel profesional, să ajungem până aici”.

Un aspect remarcabil în povestea lor este capacitatea de a menține frumusețea relației lor atât pe plan personal, cât și în afaceri. Armonia pare a fi conceptul care defineste relația lor, chiar și atunci când apar neînțelegeri normale în cuplu, fie la nivel personal, fie la nivel profesional.

În concluzie, Prestige Orchestra aduce o dedicatie specială tuturor celor care sărbătoresc astăzi, transmițându-le gânduri bune și urări de bucurie, veselie și voie bună. Trupa se bucură de un mare succes în industria muzicală și este apreciată atât în România, cât și în străinătate, atrăgând interpertii celebri și milionarii din lumea modei.