Florinel Coman și-a exprimat dezamăgirea față de jocul cu CFR Cluj – rămâne marcat de simțul rușinii.

Florinel Coman a arătat încă o dată că este cel mai bun jucător de la FCSB în partida în care au remizat cu CFR Cluj, scor 1-1. El a oferit o pasă decisivă pentru golul marcat de Darius Olaru și a înscris chiar el un gol superb în a doua repriză, însă acesta a fost anulat de VAR. Florinel Coman a fost impresionat de jocul echipei CFR Cluj și și-a cerut scuze pentru incidentul din meciul anterior, când a adresat injurii arbitrului Marcel Bîrsan.

Despre meciul de la Gruia, Coman a spus că a fost un meci foarte frumos și bun. Desi a primit un gol dintr-o greșeală, el s-a înțeles perfect cu Olaru, dându-i o pasă excelentă pentru golul egalizator. Despre golul său anulat, Coman nu a putut spune exact ce s-a întâmplat, dar a acceptat decizia arbitrilor.

Într-o declarație sinceră, fotbalistul și-a cerut scuze pentru comportamentul său din meciul precedent, când i-a adresat injurii arbitrului Marcel Bîrsan. El a spus că își prezintă scuzele și că își promite că nu se va mai întâmpla niciodată așa ceva. Florinel Coman a recunoscut că a fost rușinat de gestul său și își pare rău, asigurându-i pe toți că nu se va mai repeta.

Coman a menționat și faptul că a avut ocazia de a trimite un șut foarte bun în poarta adversă, însă acesta nu a fost gol. El a felicitat echipa CFR Cluj pentru jocul lor foarte bun și le-a urat succes în meciurile următoare. FCSB are de jucat încă două meciuri grele și este important să rămână concentrați și să obțină victorii.

După acest rezultat, FCSB se menține pe primul loc în clasamentul SuperLiga, cu 38 de puncte în 19 meciuri jucate. CFR Cluj ocupă locul doi, cu 33 de puncte în același număr de meciuri. Universitatea Craiova se află pe locul trei, cu 32 de puncte în 19 meciuri. Clasamentul mai arată că FC Hermannstadt ocupă locul cinci, Farul Constanța locul șase, iar Petrolul Ploiești se află pe locul șapte.

Această remiză dintre CFR Cluj și FCSB a arătat încă o dată calitățile lui Florinel Coman și importanța sa pentru echipa sa. El a fost câștigătorul meciului, oferind o pasă decisivă și încercând să înscrie chiar și el. Cu toate acestea, gestul său neadecvat din meciul precedent îl privește cu regret și promite să se comporte altfel în viitor.

Sperăm că Florinel Coman va ține cont de aceste scuze și că va reuși să își îmbunătățească comportamentul pe teren. El este un jucător talentat și important pentru echipa sa, iar atașamentul față de joc și față de fair-play ar trebui să primeze întotdeauna.