pentru cele 5 zile de muncă la America Express a surprins pe toată lumea.

Anamaria Prodan a fost invitată să participe la emisiunea America Express alături de echipa Cătălin-Romică Țociu. Aceasta a acceptat invitația și a reușit să iasă învingătoare alături de echipa sa. Participarea Anamariei Prodan în competiția America Express a fost o surpriză pentru telespectatorii emisiunii, care au putut urmări impresara în ediția din 3 decembrie a show-ului difuzat la Antena 1.

Se spune că Anamaria Prodan a petrecut cinci zile în America Latină pentru a ajuta echipa și mulți curioși s-au întrebat cât a încasat aceasta pentru această experiență. Inițial, au existat zvonuri conform cărora ar fi primit suma de 2.500 de euro pentru fiecare apariție, însă aflăm acum că suma pe care a fost remunerată este mult mai mare. Potrivit surselor de la Click, Anamaria Prodan ar fi încasat nu mai puțin de 10.000 de euro pentru fiecare zi în care a filmat pentru America Express.

Astfel, după cele cinci zile petrecute în America Latină, Anamaria Prodan a plecat acasă cu un total de 50.000 de euro. Impresara a declarat că nu este o prezență ieftină și că și-a construit un nume în decursul multor ani, prin sacrificii enorme. Aceasta a subliniat că nu ar face publicitate pe conturile sale de socializare pentru suma de 2.500 de euro. Anamaria Prodan a adăugat că speculațiile presei cu privire la onorariul său o distrează.

Pe lângă dezvăluirile despre suma impresionantă pe care a primit-o, s-a aflat și data finalei competiției America Express. În ediția finală, doar două echipe vor lupta pentru premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro. Finala va avea loc pe 27 decembrie 2023 și va fi difuzată pe Antena 1. Patru perechi au fost deja eliminate din competiție: Edward Sanda & Cleopatra Stratan, Ionuț Rusu & George Tănase, Ada și Antoneta Galeș, Iuliana Pepene & Sonia Simionov.

Celelalte echipe care au reușit să ajungă în semifinală și să lupte pentru marele premiu sunt Giulia & Vlad Huidu, Alexia Eram și fratele ei, Aris, respectiv Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Aceștia se află acum la un pas de a câștiga cei 30.000 de euro pusi la bătaie. Informațiile din presă sugerează că bătălia finală se va da între Alexia Eram și fratele ei Aris, precum și Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Astfel, competiția America Express este în plină desfășurare, iar telespectatorii emisiunii se bucură de momentele pline de aventură și de râs ale concurenților. Anamaria Prodan a fost o prezență surpriză în show-ul de la Antena 1, iar onorariul impresionant pe care l-a primit demonstrează valoarea și prestigiul de care se bucură în lumea sportului și a divertismentului.