Xtra Morning Show. Denisa Despa, în șoc, în timp real! Ex-partenerul i-a deteriorat ușa de la locuință și a agresat-o: „Am fost extrem de înspăimântată”.

Denisa Despa, o cunoscută dansatoare, a trecut prin momente teribile și a fost amenințată și atacată de fostul ei iubit. Relația lor s-a încheiat acum trei săptămâni, iar de atunci lucrurile au devenit din ce în ce mai rele.
Denisa a povestit cu lacrimi în ochi că acest bărbat nu a acceptat despărțirea și a devenit violent. Acesta i-a spart ușa de la casă și a intrat peste ea, agresând-o fizic. Dansatoarea a dezvăluit într-un interviu că se simte amenințată și șantajată și că va merge la poliție pentru a depune o plângere.
Imaginea ei de femeie puternică și independentă este acum știrbită de acest incident terifiant.
Este trist să vezi cum o relație care a început cu dragoste și frumusețe se poate transforma într-un coșmar.
Denisa Despa a avut curajul să vorbească despre aceste traume prin care trece, sperând că mesajul ei va inspira și ajuta alte persoane care trec prin situații similare. Este nevoie de mai multă conștientizare despre violența domestică și de susținerea victimelor.
Este inacceptabil ca o femeie să treacă prin asemenea abuzuri și trebuie să fim solidari în lupta împotriva acestui fenomen.
Sper ca autoritățile să se implice și să asigure siguranța Denisei, iar agresorul să fie adus în fața justiției.
Într-o societate în care violența este încă prezentă, este esențial să ne strângem împreună și să promovăm relații sănătoase și respect reciproc.
Așteptăm cu toții să vedem ce se va întâmpla în următoarea perioadă și sperăm că Denisa va primi sprijinul de care are nevoie pentru a depăși această traumă.
Sursa: [Link sursă](https://spynews.ro/monden/emisiuni-tv/xtra-night-show-denisa-despa-in-lacrimi-in-direct-fostul-iubit-ia-spart-usa-de-la-casa-si-a-atacato-mam-speriat-foarte-tare-323491.html)