Factura la apă pe care a primit-o i-a adus sfârșitul. O bătrână în vârstă de 88 de ani a murit după ce a văzut cât are de plată. Compania de apă trimisese un consum greșit

  • O bătrână a murit după ce a primit o factură la apă
  • Compania de apă trimisese un consum greșit

O femeie în vârstă de 88 de ani, din Camporosso, o comună din regiunea italiană Liguria, s-a stins din viață după ce a văzut cât are de plată la apă. Femeia a primit o factură în valoare de 15.000 de euro, însă prețul nu era real, căci compania de apă trimisese un consum greșit, scrie stiripesurse.ro.

O bătrână a murit după ce a primit o factură la apă

Femeii în vârstă de 88 de ani i s-a făcut rău la scurt timp după ce nora sa i-a citit detaliile facturii pentru perioada august-octombrie la apă, scrie sursa menționată anterior.

Ulterior, femeia, Caterina Giovinazzo, a fost internată în spital. Factura în valoare de 15.339 de euro, pe care o primise, fusese, de fapt, o greșeală recunoscută ulterior de compania de apă.

Vârstnica s-a stins din viață în ajunul Crăciunului, iar ziarele locale scriu că familia acesteia cer autorităților să facă lumină în acest caz. La scurt timp după ce banca a plătit automat factura, s-a constatat că era vorba de un consum maxim de câțiva metri cubi, de maxim 55 de euro.

O profesoară în vârstă de 34 de ani a fost găsită moartă, în cadă

În ziua de Crăciun, o profesoară în vârstă de 34 de ani a fost găsită moartă, în cadă. După ce ar fi luat masa cu părinții săi, pentru că se simțea obosită, ar fi intrat în baie pentru că își dorea foarte mult să se relaxeze în cadă.

În momentul în care părinții femeii în vârstă de 34 de ani au văzut că aceasta nu mai iese din baie, și nici nu le răspunde după ce au bătut la ușă insistent, au decis să intre. Au găsit-o pe tânără și au sunat imediat la ambulanță.

Cadrele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic, iar primele concluzii ale anchetatorilor arată că femeia în vârstă de 34 de ani s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon.

Citește și: Tragedie în ziua de Crăciun, în judeţul Vâlcea. Doi adulți și un copil au murit intoxicați în propria casă



Source link