Călin Donca s-a ”reprofilat”! Cu ce se ocupă acum milionarul, după ce a fost plasat în arest la domiciliu. VIDEO

Călin Donca s-a ”reprofilat”! Iată cu ce se ocupă acum milionarul, după ce a fost plasat în arest la domiciliu și a ajuns în sânul familiei.

În luna septembrie a acestui an, Călin Donca a fost arestat preventiv de oamenii legii, fiind acuzat într-un dosar de evaziune fiscală, delapidare, înşelăciune şi manipularea pieţei de capital. Cu două săptămâni înainte de Crăciun, Călin Donca a primit însă vești bune! Magistrații din Brașov au decis să îl elibereze din spatele gratiilor. Omul de afaceri va fi în continuare cercetat, dar va sta în arest la domiciliu.

Ajuns acasă, Călin Donca își petrece tot timpul alături de familia sa și nu ezită să publice imagini pe rețelele sociale cu soția și copiii săi. Nu s-a dus la frizer să se tundă, ci i-a lăsat pe micuții lui să-i facă schimbarea de look. A filmat tot procesul, în timp ce copilașii erau cu mașina de ras în mână. Și asta nu e tot!

Călin Donca s-a apucat de grădinărit. Acum, că are tot timpul la dispoziție, milionarul a pus ”osul la treabă” în propria locuință: ”Cine face gradina curată se va bucura de roadele ei! Este incredibil cât de multă bucurie și satisfacție putem obține din cultivarea propriei grădini. Fie că este vorba de flori colorate, legume proaspete sau ierburi aromate, fiecare plantă ne aduce o bucurie aparte.

În plus, avem privilegiul de a fi conectați cu natura și de a ne bucura de frumusețea ei în fiecare zi. Fiecare moment petrecut în grădină este o oportunitate de a ne relaxa, de a ne reconecta cu noi înșine și de a ne încărca cu energie pozitivă”, a scris Călin Donca în dreptul unui vidoclip în care apare alături de copiii săi.

Călin Donca îl face praf pe Dorian Popa

Când a fost arestat, Călin Donca era partener de afaceri cu Dorian Popa. Cei doi s-au cunoscut în momentul în care influencerul a căutat un specialist în panouri fotovoltaice, panouri pe care a vrut să le instaleze în locuința sa. Doar că vloggerul s-a dezis imediat de Călin Donca după ce a aflat că a ajuns în arest.

Lucru care l-a nemulțumit teribil pe Călin Donca. Nu doar Alex Bodi l-a făcut praf pe Dorian Popa, după ce i-a întors spatele prietenului său, ci și omul de afaceri, acum, când a oferit primul interviu după ce a ieșit din spatele gratiilor.

”Cel mai tare m-a durut faptul că familia nu a fost ajutată de prietenii cu care mi-am petrecut timpul înainte. Am crezut că acele persoane vor fi cu mine și la bine și la rău, însă la rău se pare că unii nici măcar nu au mai răspuns la telefon, iar alții au dat cu pietre în mine, precum a fost și Dorian Popa, care s-a dezis în prima zi de toată prietenia noastră. Atunci când am avut cea mai mare nevoie de el.

Așadar, prețuiesc anumiți prieteni, iar pe alții îi disprețuiesc pentru răul pe care mi l-au făcut în mod gratuit. Deși nimeni nu le-a cerut, doar ca să își spele păcatele pe care ei credeau că eu le am. De aceea am învățat să prețuiesc oamenii care ajută în momente grele, pentru că ceilalți sunt doar de fațadă”, a declarat Călin Donca pentru Fanatik.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……Source link