Gina Pistol și Smiley au ”fugit” din România! Ce destinație exotică au ales cei doi soți. VIDEO

Gina Pistol și Smiley au decis să se relaxeze departe de România! Cei doi soți au ales o destinație exotică și au publicat primele imagini din aventura lor.

La început de an, Gina Pistol și Smiley au decis să plece într-o vacanță binemeritată. Așa că și-au făcut bagajele și au mers într-o destinație exotică, ca să-și încarce bateriile. Nu singuri, ci împreună cu fiica lor, micuța Josephine.

Fosta prezentatoare de la Chefi la Cuțite a publicat un filmuleț pe rețelele de socializare în care le-a împărtățit fanilor primele imagini din… Maldive! În acest an, împreună cu familia ei, Gina Pistol a decis să se bucure de căldură, soare, mare și plajă.

Cu toate acestea, vremea le-a cam dat planurile peste cap. Nici bine nu au ajuns pe insulă că o ploaie torențială a și început, însă evenimentul neașteptat nu le-a stricat buna dispoziție. Ba chiar au făcut haz de necaz: „Am ieșit să facem un duș”, a spus Gina Pistol râzând. „Hai în vacanță, în Maldive. O să fie frumos, o să fie soare. O să fie…”, a afirmat și Smiley.

Gina Pistol, pe mâna medicului estetician

Pe 9 decembrie, soția lui Smiley a împlinit 43 de ani așa că a decis să-și facă un cadou! Gina Pistol s-a lăsat pe mâna medicului estetician pentru a-și îmbunătăți aspectul tenului. Vedeta a dat fuga la o clinică din Cluj pentru câteva intervenții noninvazive. În afară de injecțiile cu botox și acid hialurionic, fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite a apelat și la tratamentul cu o nouă substanță, Sculptra, pentru stimularea colagenului.

Tratamentul constă în injectarea cu acid polilactic, substanță folosită pentru a trata pierderea volumului facial, ridurile și alte semne ale îmbătrânirii pielii. Gina Pistol este extrem de încântată de rezultat și mărturisește că pare că procedurile nu au fost deloc dureroase. Iar, acum, pare că a întinerit cu 5 ani!

”Eu auzisem despre acest tratament cosmetic non-invaziv, Sculptra se numește. Dar nu am avut timp să caut mai multe despre el, auzisem că este foarte bun. Și am venit până la Cluj să îmi fac o ședință de Sculptra. E cadou de ziua mea! Dacă fac 43 de ani, să mai scad cinci ani. Voi nu vedeți nimic schimbat la mine? Acum am doar rimel și blush…și să stau în lumină naturală ca să vedeți mai bine. Nu știu dacă vă dați seama, dar eu da. Procedeul acesta Sculptra nu e deloc dureros. Fața mea arată mult mai odihnită, deși nu sunt. Par foarte odihnită.

Am fost la clinică, am stat de vorbă cu medicul. Am văzut la Alina Ceușan și am zis că îmi trebuie și mie tratamentul ăsta. Și am stat de vorbă cu medicul, s-a uitat la fața mea, la ce nu ea ok și mi-a făcut această procedură. Mi-a pus în frunte două, trei puncte de botox, înțepături, mi-a băgat și în bărbie și se vede. Nu știu ce mi-a băgat în bărbie, trebuie să o întreb, cred că acid. (n.r. acid hialuronic). Și procedeul acesta Sculptra nu e deloc dureros. Cu ajutorul unor mici canule se injectează această substanță în zonele unde tu ai nevoie”, a dezvăluit Gina Pistol pe Instagram.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……Source link