Doina Teodoru, dezvăluiri neștiute despre Mihai Bendeac. Ce s-a întâmplat între cei doi pe platourile de filmare: ”Nu ne dădeam seama”

După ani de zile în care s-a încheiat colaborarea între ei, Doina Teodoru a făcut dezvăluiri neștiute despre Mihai Bendeac. Iată ce a mărturisit iubita lui Cătălin Scărlătescu despre actor.

Toată lumea o știe pe Doina Teodoru însă puțini sunt cei care își amintesc de începuturile carierei sale profesionale. În urmă cu mai mulți ani, când a intrat în lumea actoriei, vedeta a colaborat cu Mihai Bendeac, iar abia acum și-a spus părerea sinceră despre el.

După ce s-a mutat din Galați la București, actrița a lucrat cu Mihai Bendeac, Vlad Drăgulin, Anca Dinicu și alte nume sonore din industrie, în cadrul unui proiect de televiziune care a avut un real succes. Iubita lui Cătălin Scărlătescu a mărturisit recent că i-a plăcut foarte mult să lucreze alături de Mihai Bendeac. Și asta pentru că actorul știa să-și pună colegii în valoare.

Munceau foarte mult, ajungând uneori până la 16 ori de filmare. Totuși, niciunul dintre ei nu simțea oboseala datorită atmosferei de pe platourile de filmare.

„Mihai este un om pasionat de ceea ce face și ține flacăra asta aprinsă și în oamenii din jurul lui. Este un actor generos, care își ridică partenerii și este, într-adevăr, o plăcere să lucrezi cu el. N-aș ști să pun degetul pe o întâmplare anume, dar ce îmi amintesc e atmosfera de la filmări. Deși munceam foarte mult, uneori și 16 ore pe zi, compensam oboseala cu hăhăiala de pe set. Ne simțeam atât de bine împreună, încât nu ne dădeam seama când zbura timpul”, a declarat Doina Teodoru pentru Fanatik.ro.

Cu ce probleme se confruntă Doina Teodoru

Îi merge bine atât în plan profesional, cât și în cel personal. Doar că Doina Teodoru se confruntă cu anumite probleme de sănătate. Actrița care face parte din comedia romantică „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, de la Antena 1, e la un pas să cedeze psihic. Se împarte în mai multe direcții, iar acum iubita lui Cătălin Scărlătescu le-a dezvăluit fanilor afecțiunea de care suferă.

De o bună perioadă de timp, cântăreața se confruntă cu burnout-ul. Nu se mai poate focusa pe nimic și este extrem de obosită. Are nevoie de o pauză pentru a se detașa de toate și pentru a se pune din nou pe picioare.

„Când ajung acasă de la serial abia reușesc să mă scot din haine, să fac un duș și să mă culc. De aici și burnout. E o perioadă în care nu ai timp să te recuperezi, din care îți cam dai somnul peste cap și trebuie să dai randament în fiecare zi. Eu simt o greutate în spate, e ca un sac pe care nu mai pot să-l car, mă doare foarte tare spatele. Sunt atât de obosită încât nu mai pot să adorm, deși am puține ore de somn. Am început să iau niște pastiluțe din plante pentru somn, mă ajută. Chiar dacă dorm puține ore, mă odihnesc!”, a mărturisit actrița la Xtra Night Show.

Burnout-ul este un sindrom psihologic care apare ca un răspuns prelungit la factorii de stres cronici interpersonali, în mod special, de la locul de muncă. Sindromul de burnout asociază modificări afective și cognitive, provoacă depersonalizare, o stare de epuizare copleșitoare, sentimente de ineficiență și lipsa de realizare. Persoanele aflate în burnout își pierd total motivația și energia.

SURSA FOTO: Soocial Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……Source link