Zodia care primește ce își dorește! Mihai Voropchievici, previziuni rune: E ziua ei norocoasă pe 13 februarie

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru următoarea perioadă. Numerologul spune că o zodie primește în sfârșit tot ceea ce își dorește. 13 februarie ar putea fi cu mare succes. Află previziunile complete mai jos în articol.

Numerologul Mihai Voropchievici spune că veștile sunt foarte bune pentru două zodii. Sunt favorizate de astre.

Previziuni zodia Vărsător

Nativii zodiei Vărsător au tras o carte bună. Aceştia au energie și știu și cum să și-o canalizeze. De asemenea, domină situația, bifează numeroase reușite și au și o forță de atracție fizică și magnetică ieșită din comun. Numerologul îi sfătuieşte să profite din plin de această perioadă.

„Pentru Vărsător un roșu – carte mai degrabă pozitivă, simbolizând o energie bine canalizată de care voi dați dovadă. Aveți forță activă, puteți domina situația, sunteți plin de dinamism, combativitate, iar toate raporturile voastre, și pasionale și de muncă, conduc la reușită. Forța voastră de atracție fizică și magnetică e irezistibilă”, spune Mihai Voropchievici.

Previziuni zodia Peşti

Pentru nativii din zodia Pești, numerologul anunță noroc din plin. Cei născuți sub acest semn zodiacal primesc ceea ce își doresc. Ceva din ce își doreau în sfârșit prinde contur.

Chiar dacă au avut probleme financiare în ultima perioadă, astrele se aliniază pentru ei. Astfel, nu mai au niciun motiv de îngrijorare.

„Peștii au Steaua drept carte – simbolizează începutul unei noi acțiuni pe care voi v-o doriți. O activitate profesională reușită va aduce o realizare materială pozitivă. Banii să fie cu voi, că nu au fost”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, conform Antena 3 CNN.

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……



Source link