200 de pasageri au zburat timp de șase ore degeaba. Pilotul a aterizat pe pista de unde decolase, din cauza unor probleme

  • 200 de pasageri au zburat timp de șase ore degeaba
  • Pilotul a aterizat pe pista de unde decolase, din cauza unor probleme

Pasagerii unui zbor transatlantic al unui avion Boeing 787 Dreamliner operat de compania KLM, cu destinația Los Angeles, au avut parte de o situație cu totul ciudată. Deși au plecat din Amsterdam pentru a ajunge în Statele Unite ale Americii, peste șase ore, au aterizat în același aeroport.

200 de pasageri s-au întors înapoi în Amsterdam

200 de pasageri erau pregătiți să ajungă în Los Angeles, dar o defecțiune a făcut ca ei să se întoarcă înapoi, după un zbor de șase ore, pentru ca problema apărută să fie remediată.

Complicațiile au apărut în timpul călătoriei din Amsterdam, iar călătorii au fost supuși unei experiențe cu totul neașteptate. La bordul avionului se aflau peste 200 de călători, care au trebuit să gestioneze o situație delicată.

După doar o oră de zbor, membrii echipajului au observat că 8 din cele 9 toalete ale aeronavei nu funcționau. În ciuda încercărilor inițiale de a continua zborul, piloții au luat decizia de a reveni la Amsterdam pentru a remedia situația.

Zborul a devenit agitat pentru pasageri

Zborul a devenit extrem de agitat pentru pasageri, deoarece avionul a efectuat mai multe manevre neașteptate. După aproximativ două ore de zbor suplimentar și după ce a revenit deasupra Groenlandei, pasagerii s-au trezit înapoi în Amsterdam, cu o durată totală a călătoriei de 6 ore și jumătate în zadar.

Compania aeriană, KLM, a intervenit rapid și a înlocuit aeronava, iar călătoria spre Los Angeles a fost reluată cu o întârziere totală de 9 ore. În ceea ce privește problema toaletelor a fost soluționată în cel mai scurt timp, iar în următoarea zi, avionul a decolat către Houston și cursa a fost finalizată cu succes.

CITEȘTE ȘI: O companie aeriană anulează zeci de zboruri din România. Care sunt destinațiile afectate



Source link