Tragedie în Germania. O moldoveancă a murit, după ce s-a înecat în râul din apropierea casei. Svetlana avea patru copii / FOTO

  • O femeie din Moldova a murit în condiții cumplite în Germania
  • Familia ei este devastată de durere

O familie de moldoveni trece prin cea mai grea încercare a vieții, după ce o femeie a murit în condiții greu de imaginat. Svetlana era stabilită, alături de soțul și cei patru copiii ai ei, în Germania, acolo unde muncea. Femeia a avut parte de un sfârșit tragic, la doat câțiva metri distanță de casa ei.

O moldoveancă a murit, după ce s-a înecat în râul din apropierea casei

Svetlana avea 43 de ani și locuia în Sonneberg, alături de familia ei. Într-o seară a mers la o petrecere și a fost însoțită de cumnata ei.

Cele două au părăsit clubul în jurul orei 04:00 dimineața, dar Svetlana nu a ajuns acasă. În timp ce se aflau în apropierea râului Rothen, femeia a fost de negăsit.

Ulterior, aceasta a fost găsită moartă pe mal. Nu se știe cu exactitate cum s-a produs decesul, însă se suspectează că ar fi alunecat în șant, iar mai apoi s-ar fi înecat. Râul se află foarte apropape de blocul unde locuia, astfel că mai avea doar câteva minute până ar fi ajuns acasă.

Cumnata ei a fost audiată de poliție și a povestit tot ce s-a întâmplat. Însă, nimeni nu știe cum a ajuns Svetlana în acel loc.

Familia i-a adus un ultim omagiu

Familia Svetlanei i-a adus un ultim omagiu după moartea ei. Au fost depuse flori și lumănări în locul în care aceasta s-a stins din viață. Trupul ei neînsuflețit a fost căutat timp de patru ore de scafandri, iar în cele din urmă a fost găsit la mal.

Femeia a lăsat în urmă cu familie îndurerată și patru copii orfani de mamă. Aceștia au 21, 14, 6 și 2 ani și trec prin momente cumplite de când Svetlana a fost găsită moartă. Cercetările continuă în cazul ei.

Citește și: Actriță pentru filme de adulți, găsită moartă în casă! Jesse Jane s-a stins din viață alături de iubitul ei



Source link