Drama actriței Marina Vlady, cea care i-a furat soțul Olgăi Tudorache: s-a luptat cu alcoolismul și a încercat să își ia viața

Drama actriței Marina Vlady, cea care i-a furat soțul Olgăi Tudorache. Viața avea să fie extrem de dură cu ea la câțiva ani distanță după ce i-a furat soțul celei suprranumită ”doamna teatrului românesc”. 

Regretata actriță Olga Tudorache a albit peste noapte, la 37 de ani, după ce soțul ei, Avram Cristea, i-a spus că o părăsește pentru Marina Vlady, o actriță de origine franceză. Soarta a făcut ca cea din urmă să fie pedepsită.

Drama actriței Marina Vlady, cea care i-a furat soțul Olgăi Tudorache

Cum a început povestea de dragoste dintre Marina Vlady și soțul Olgăi Tudorache? Vocea inconfundabilă și frumusețea ei l-au dat gata și pe Cristea Avram, un actor arătos și talentat, cu doi ani mai tânăr decât ea. S-au iubit cu patimă, spun colegii lor de breaslă. Iar din iubirea lor s-a născut Alexandru.

Actrița Marina Vlady era vedetă internațională încă de atunci. Avea doar 27 de ani, dar jucase în filme încă din adolescență, susținută de un mare actor și regizor celebru în acea vreme, Robert Hossein, cu care fusese căsătorită, din 1955, până în 1959. În perioada în care l-a cunsocut pe Cristea Avram, la Studiourile Buftea, era căsătorită cu un aviator, Jean-Claude Brouillet (între 1963-1966). A fost o dragoste la prima vedere: el – înalt, superb și părul negru ca abanosul. Ea, diafană, blondă și foarte frumoasă.

Îndrăgostit până peste cap, Avram a plecat la Paris, unde povestea lor a mai continuat o perioadă scurtă. Căsnicia lui și cea a Marinei Vlady s-au destrămat, dar nici povestea lor de amor nu a durat mult. În cele din urmă, Cristea Avram a fost părăsit de franțuzoaică, dar a continuat să joace în filme, apoi s-a mutat în Italia, la Roma.

Părăsită, Olga Tudorache nu s-a mai căsătorit niciodată

Cristea Avram s-a stins din viață, la 57 de ani, în 1989, de cancer la plămâni, după ce își pierduse întreaga familie.

Marina Vlady și-a continuat cariera și a fost supranumită „bebe-vamp”, pentru farmecul și candoarea sa. A cucerit publicul european și a turnat film după film. În timp ce participa la un festival de film la Moscova, în anul 1967, l-a întâlnit pe actorul, poetul, interpretul rebel Vladimir Vîsotki, cu o popularitate uriașă în fosta URSS. Era considerat genial. Cântecele lui Vîsotki au răscolit-o pe Marina Vlady care s-a îndrăgostit fulgerător de artistul rus.

S-au căsătorit în 1970 și, timp de zece ani, s-au iubit nebunește. În 1980, la ora 4.00 dimineața, Marina Vlady a primit un telefon: „Volodia a murit!”. Avea 42 de ani. A murit în somn de un atac de inimă.

S-a luptat cu alcoolismul și a încercat să se sinucidă

Disperată pentru că îşi pierduse iubirea vieţii, Marina a mărturisit că a încercat să se sinucidă. Dar a fost salvată de un prieten de familie, medicul oncolog Leon Schwarzenberg, care o trata pe sora ei. Leon s-a îndrăgostit de ea – şi deşi Marina nu ar mai fi dat o şansă iubirii, paradoxal, ce a urmat a fost cea mai lungă relaţie a ei: pentru ea, Leon şi-a părăsit familia şi i-a fost alături vreme de 23 de ani. Dar viaţa a lovit-o din nou pe actriţă – ca o răzbunare a destinului pentru familiile pe care ea le destrămase în numele fericirii ei. În 2003, Leon, un oncolog remarcabil, a murit chiar de cancer.

Aceea a fost perioada ei cea mai dureroasă. Marina Vlady spune că suferinţa de a supravieţui persoanelor iubite ajunsese aproape de nesuportat. Cei pe care îi iubise muriseră. Ea continua să trăiască şi pentru ce? Frumoasa marelui ecran care făcuse alte femei să sufere cumplit îşi primea, la 65 de ani, pedeapsa. Marina a mărturisit că ani de zile şi-a înecat suferinţa în alcool şi că a avut din nou gânduri suicidale, fiind pradă unei depresii îngrozitoare. Totuşi, a reuşit, în cele din urmă, să depăşească acea perioadă.

Sursa foto: social media

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……Source link