Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu anunţă apocalipsa în România. Se schimbă radical vremea!

Maria Ghiorghiu este cunoscută pentru capacitățile sale de clarvăzătoare și pentru visele sale premonitorii. Recent i-a avertizat pe români şi a oferit o previziune legată de vremea din ţara noastră într-o postare recentă pe blogul său. Potrivit dezvăluirilor sale, condiţiile meteo vor fi unele extreme în următoarele zile.

Maria Ghiorghiu anunţă apocalipsa în România. Într-un mesaj publicat pe blogul său, clarvăzătoarea a transmis că se așteaptă la fenomene meteorologice intense în perioada următoare. Aceasta a spus că a văzut o scenă în care cerul înstelat este străbătut de fulgere luminoase, observând că această activitate se desfășoară în special în partea de vest și nord-vest a țării.

Maria Gheorgiu: „Vom avea atât zăpadă în unele părți din România, cât și ploi torențiale cu fulgere”

Previziunile sale indică apariția unor evenimente meteorologice neobișnuite pentru această perioadă a anului, cum ar fi ploi torențiale în unele regiuni.

„În această noapte, în timp ce scriam aici pe blog, văd de parcă aș mai fi avut încă un ochi la ceafă, văd un cer de noapte brăzdat de fulgere mari și luminoase. Totul se petrecea în Vest, Nord-Vest. Iată dragilor că vom avea atât zăpadă în unele părți din România, cât și ploi torențiale cu fulgere și tunete ca în mijlocul verii. Să ne bucurăm că Bunul Dumnezeu nu ne uită, că Măicuța Domnului se roagă pentru ca noi să fim sănătoși și să avem roade de pe pământul pe care-l muncim cu drag și cu sudoarea frunții. Să mulțumim Domnului și Macii Domnului pentru toate darurile pe care le primim, pentru faptul că suntem sănătoși și ne bucurăm de toți cei dragi nouă, pentru darul fără de preț, care este VIAȚA!”, se arată în postarea Mariei Ghiorghiu.

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Source link