Florin Călinescu are o gospodărie impresionantă la Buftea cu animale, grădină şi livadă. Cum arată casa fostului jurat de la Românii au talent

Florin Călinescu, s-a retras din lumina reflectoarelor și a ales să locuiască la Buftea, departe de agitația și stresul Capitalei. Acolo, actorul are o gospodărie mare, cu animale, grădină, livadă, chiar și silozuri pentru depozitarea cerealelor.

Florin Călinescu a muncit o viaţă întreagă, iar de ceva timp şi-a dorit să aibă o viaţă mai liniştită. În vârstă de 67 de ani, fosta vedetă de la ProTV şi-a cumpărat mai multe proprietăți la țară, dar și în străinătate. Are și casa părintească din județul Argeș, acolo unde merge gestul de des.

„Nu m-am mutat definitiv la țară. Am o tactică, mi-am făcut niște locuri în care când mă plictisesc de condus mașina să mă opresc să stau câte o săptămână, am mai multe case în mai multe locuri, dar nu le popularizez.

Am și la mare, dar nu la noi, dar și la munte. Peste tot”, spunea Florin Călinescu într-un interviu pentru Cancan.

Florin Călinescu are o gospodărie impresionantă la Buftea

De data aceasta, el a atras atenția cu gospodăria pe care o are în Buftea, în județul Ilfov, lângă București.

Florin Călinescu are o gospodărie mare, cu multe animale, o grădină cu fructe și legume, o livadă și, mai nou, silozuri pentru stocarea cerealelor.

„Ocupat cu viața la țară, am mai slăbit. Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieți și trei fete, 42 de bibilici, 9 gâște, doi câini lupi și doi Schnauzeri pitici. Am avut și capre cu iezi”, a dezvăluit actorul.

A părăsit juriul de la Românii au talent fără regrete

În anul 2021, Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu i-au jurizat pe românii care s-au înscris la concursul de talente. La vremea respectivă fanii au fost surprinşi să afle că fosta soţie a lui Adrian Mutu i-a luat locul lui Mihai Petre. Însă aceasta nu este singura schimbare care s-a produs în emisiune.

În aceeaşi perioadă, Florin Călinescu s-a decis să pună punct colaborării cu Pro TV. Printr-un mesaj publicat pe reţelele de socializare, celebrul actor a anunţat că renunţă la scaunul de jurat, fără să dea prea multe detalii despre motivul care l-a făcut să ia această decizie.

„Cu oarecare părere de rău, vă anunț că renunț la colaborarea cu actualul management al PRO TV. Deci, si la Românii au talent. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995.”, anunța Florin Călinescu, în urmă cu ceva timp.

 

 

Sursă foto: social media

 

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Source link