Pepe a cazut de pe scenă într-o fosă în timpul unui concert. Momentul stânjenitor pe care nu îl va uita prea curând

Pepe este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România cu o carieră de peste două decenii. În cadrul unui interviu recent, cântăreţul a povestit prin ce moment stânjenitor a trecut la unul dintre concertele sale. 

Pepe şi-a făcut debutul în lumea muzicală în anul 1996 la Ploiești, la un festival de muzică ușoară, unde a obținut premiul trei. Succesul a venit abia 3 ani mai târziu, după ce a devenit solistul fostei trupe Latin Express.

Pepe: Am căzut în fosă, s-a rupt scena cu mine”

De-a lungul carierei sale, artistul a recunoscut că a trecut prin câteva momente stânjenitoare pe care nu le va uita prea curând. Pepe a povestit cum a căzut de pe scenă într-o fosă şi i s-a rupt pantalonii în timpul unor spectacole.

„Am avut o criză de burtă pe scenă, vorbesc serios. Este foarte greu să și cânți, m-au trecut toate transpirațiile. La modul cel mai serios. Cred că nu este om căruia să nu i se întâmple ceva de genul, să ți se rupă pantalonii, ca fată să rămâi fără toc. Mie mi s-au rupt și pantalonii, am și căzut de pe scenă. Eram la niște premii importante și am căzut de pe scenă, am căzut în fosă, s-a rupt scena cu mine”, a declarat Pepe pentru Spynews.ro.

Cântărețul și-a amintit de un moment rușinos, atunci când a fost nevoit să urce pe scenă cu pantalonii rupți. Nerăbdător să ajungă în faţa fanilor, cântăreţul a sărit un gard, moment în care pantalonii i s-au agăţat şi rupt.

„Altădată am sărit un gard și mi-am rupt pantalonii, dar total i-am rupt. Am cântat cu o bluză legată de mine. Nu mai aveam timp să mă schimb, m-a prezentat și ca să nu o mai iau prin aglomerație, am sărit gardul. Am pierdut oameni dragi și a trebuit să urc pe scenă. Trebuie să respectăm jobul pe care îl avem și să trecem peste orice fel de obstacol”, a mai adăugat artistul.

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Source link