Cătălin Bordea a trecut peste divorţul de Livia. Juratul de la iUmor a dezvăluit cine l-a ajutat să o uite pe fosta soţie

Cătălin Bordea a suferit enorm după ce soția sa, Livia, l-ar fi înșelat și l-a părăsit pentru Spike. Informaţiile apărute în spaţiul public au fost discutate de o ţară întreagă, iar după episodul dureros, toţi fanii au fost alături de comediant. În cadrul unui interviu recent, juratul de la iUmor a dezvăluit cum se simte în prezent, dar şi cum a depăşit perioada grea.

Pentru Cătălin Bordea, divorţul nu a fost singurul moment care l-a marcat în ultimele luni. Mama actorului s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, iar din nefericire a pierdut lupta cu boala.

Cum şi-a revenit Cătălin Bordea după divorţul de Livia

Juratul de la Antena 1 nu a ascuns niciodată faptul că a apelat la ajutor specializat. Şedinţele la psiholog l-au ajutat să se descopere şi să îşi rezolve problemele care îl măcinau de foarte mult timp.

De asemenea, actorul a mărturisit că prietenii săi au avut un rol foarte important în viața lui, după ce a fost înșelat de soție.

„Sunt într-o relație din ce în ce mai bună cu mine însumi, și asta contează foarte mult. Am aplicat regula de 5, și anume: terapie, sport, sex, ciocolată și prieteni. Fiecare își face dozajul propriu la fiecare din astea”, a declarat Cătălin Bordea pentru cancan.ro.

Deși în ultima perioadă viața lui a fost plină de greutăți, Cătălin Bordea are în continuare zâmbetul pe buze şi încearcă să îi binedispună pe toţi cei din jurul său. Spune că a luptat pentru a se pune pe picioare pentru că cei dragi au nevoie în continuare de el.

„Fac față pentru că nu am de ales. Am o familie care depinde de mine, o bunică și un frate de care sunt mândru, am prieteni care mă amenință cu dragostea lor. Mai cred în prieteni, nu toți sunt rătăciți. Am o meserie care mă apropie de oameni. Și cumva, m-a pregătit viața de mic. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate. Merg înainte. Am multe filmări, citesc, alerg, vreau să îmi mai iau o casă, aștept turneele și mă înconjor de oameni faini”, a spus Bordea.

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Source link