Radu Almășan, solistul trupei Bosquito, are probleme grave de sănătate! Boala de inimă de care suferă. Ce i-au interzis doctorii complet

Solistul trupei Bosquito are probleme de sănătate.

Radu Almășan, artistul trupei Bosquito, a fost diagnosticat cu o boală gravă la inimă. Artistul de 43 de ani a detaliat în podcastul „Vreau să știu”, moderat de Cătălin Oprișan, cu ce probleme de sănătate se confruntă. În plus, medicii i-au interzis să mai facă anumite lucruri și urmează un program strict.

Radu Almășan are probleme de sănătate

Radu Almășan, solistul vocal al trupei Bosquito, a dezvăluit public că suferă de probleme congenitale la inimă. La un control de rutină, el a primit acest diagnostic din partea medicilor. Inițial, nu a primit tocmai bine vestea, dar acum încearcă să se mențină optimist.

Din cauza problemelor de sănătate, solistul de la Bosquito nu mai are voie să facă efort, așa că a renunțat să mai meargă la sală. Invitat în podcastul lui Cătălin Oprișan, el a precizat că există tratamente care îi pot ține boala de la inimă sub control: „Când am fost la vizita medicală mi-a căzut cerul în cap pentru că…”, scrie csid.ro.

Boala de inimă de care suferă

Încă de la începutul carierei sale muzicale, cântărețul a fost adeptul dietelor. Chiar în cadrul unui interviu, Radu Almășan a mărturisit că în tinerețe s-a îngrijit foarte mult de aspectul fizic. Însă, acum se confruntă cu anumite probleme de sănătate, iar prioritățile s-au schimbat.

Totodată, a povestit și un episod din adolescență, când și-a dorit să facă parte din grup și luase decizia de a se comporta într-un anumit mod. Practic, artistul era înconjurat de persoane cu o atitudine agresivă, dar a reușit să se sustragă rapid din anturaj.

„Din dorința de a fi acceptat de un grup, de un anturaj, am intrat într-o gașcă de rockeri, unde smardoielile, bătăile și astea erau la ordinea zilei. Pur și simplu a fost o perioadă. De acolo jumătate din grup și-a dat seama și a ieșit la timp. Jumătate a făcut mulți ani de pușcărie”, a povestit artistul.

Foto: social media

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……Source link