Ce mai face Ileana Stana Ionescu la 87 de ani! Marea actriță suspină după fiul plecat în America: “Mă apucă tare dorul de el”

Ileana Stana Ionescu are 87 de ani, dar suspină după fiul plecat în America. Actrița are o căsnicie fericită de aproape șapte decenii.

Ileana și Andrei Ionescu sunt o familie model. Cei doi s-au cunoscut, în tinerețe, în timp ce lucrau la piesa de teatru „Scoala femeilor“, pe care o jucau la Reșița. Era anul 1955 și au rămas împreună până în ziua de azi. Actrița este cea care a făcut primul pas, actorul a acceptat cererea în căsătorie, dar nu au făcut nuntă, ci au mers doar la starea civilă. 68 de ani au trecut de atunci, o viață de om.

Actrița are o căsnicie fericită de aproape șapte decenii

„M-am îndrăgostit de soțul meu de la început. Chiar în piesa în care am jucat. Eu sunt o fire pătimașă, explozivă, agitată, în timp ce el este foarte linistit, calm. Probabil de aici și legătura noastră foarte puternică”, declara marea actriță pentru Revista Tango.

„Cum am stat atâția ani împreună? Văd că acum toți au dormitoare separate și televizoare, dar noi am avut mereu pat comun, dormitor comun, acesta este secretul. Dacă nu dormi împreună te înstrăinezi, căci nu mai povestești înainte de culcare. Noi însă nu ne-am jurat credință la biserică, nu am făcut nuntă, Ileana nu a fost mireasă, iar eu nu am fost ginere. Nu am făcut nuntă pentru că nu ne prea plac spectacolele, le-am avut pe ale noastre, pe scenă, n-am mai vrut și în viața personală”, povestea Andrei Ionescu, recent, pentru Ego.ro.

Ileana Stana Ionescu are 87 de ani, dar suspină după fiul plecat în America

Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu au împreună un fiu, pe Andrei Manuel, care lucrează la un spital din Statele Unite ale Americii, în Tacoma, statul Washington, acolo unde și-a întemeiat o familie cu o tânără de origine mexicană, scrie Click.ro.

„Andrei locuieşte în America, este doctor, are o căsnicie frumoasă și un băiat mare, Alexandru Luca, leit taică-su. Profesional îi merge bine, Doamne ajută, totul le merge bine”, a declarat actriţa pentru sursa citată. Se văd în fiecare an, căci Andrei are grijă să vină în țară, să își vadă dragii părinți.

„Fiul nostru este bine, este sănătos, voinic și plin de viață. Nu o să vină vara asta la noi, în vacanță, nici noi nu ne ducem la el. Cred că o să vină pe la toamnă, acum este foarte ocupat cu munca, cu serviciul, cu treburile lui. Trebuie să îți mărturisesc un lucru și anume faptul că de la o vreme îmi este foarte dor de el, nu știu, e un sentiment aparte ce nu îmi dă voie să fiu liniștit. Mă apucă tare dorul de el. Vorbim foarte des la telefon, râdem, glumim, e șugubăț tare, el din fire.

“Mă apucă tare dorul de el”

Își aduce aminte cu drag de ce îl învățat eu când era mic…să mănânce lapte și iaurt pentru că eu așa fac. Îmi spunea mereu, pe atunci, că o să ajung 100 de ani la stilul sănătos pe care îl am. Țin minte că în copilărie îi ziceam că eu voi ajunge 100 de ani și el o să aibă 60 de ani și vom avea o discuție ca între bătrâni, nu ca de tată – fiu și iată că aproape am ajuns. E ceva frumos între noi”, declara Andrei Ionescu pentru Click!, vara aceasta, în luna iunie.

Foto: Arhiva Ciao.ro

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……Source link