EXCLUSIV | Alina Laufer, despre viața de familie + Ce spune despre participarea lui Jorge la Survivor All Stars: „Karina suferă alături de el”

Sunt de aproape 12 ani împreună și se iubesc ca în prima zi. Relația lor se consolidează pe zi ce trece iar gemenii Davina și Nathaniel, care au împlinit recent 3 ani, i-au unit și mai mult. Alina Laufer a povestit pentru Ciao.ro cât de armonioasă este căsnicia ei cu Ilan Laufer și despre cât de mult se iubesc acum!

Alina, gemenii au împlinit 3 ani ani și sunt din ce în ce mai frumoși! Cum faceți față provocărilor cu ei acasă?

Gemenii au împlinit 3 ani și suntem din ce în ce mai frumoși! Cât despre provocări și cum facem față, cu  mult calm, tragem aer adânc  în piept! Eu mă gândesc tot timpul că ei o să crească și că atunci când o să fie mari o să regret orice clipă de când erau mici și atunci încerc să  savurez orice situație în loc să mă enervez. Orice clipă e prețioasă atunci când sunt mititei! Într-adevăr mai fac și năzbâtii dar una peste alta sunt copii cuminți așa că nu pot să mă vait.

Alina Laufer, despre viața de familie

Ce cadouri le-ați făcut de ziua lor?

Le-am serbat ziua la grădiniță, le-am chemat personaje, pe Minnie și pe Micky, le-am cumpărat cel mai tare  cadou, o butelie de heliu și am  umflat eu cu Ilan, de fapt, Ilan, eu doar l-am asistat, 15 baloane înainte de ziua lor, pe care le-am dus la grădiniță.  A  fost o sărbătoare în casă, i-am făcut fericiți!

Cum petreceți tu și Ilan de Dragobete? Mai e nevoie de o sărbătoare a iubirii ca să vă arătați dragostea?

Dragobetele îl petrecem separat pentru că Ilan este plecat în țară, are o serie de conferințe la care trebuie să participe iar eu sunt acasă cu copiii, o să petrec cu toți copiii mei! Ce poate fi mai frumos și chiar că nu este nevoie de o sărbătoare a iubirii pentru că la noi în casă dragostea  se simte în fiecare zi!

Cum îți place să descrii relația voastră acum?

Suntem o familie unită, împlinită, ne savurăm viața! Ne place foarte mult să stăm împreună, să avem activități. Karina e fată mare, are programul ei dar în același timp mai facem activități împreună! Eu cu Ilan suntem  mai bine ca niciodată! Ne face plăcere să ne creștem copiii, să muncim împreună, să prosperăm, să construim relația noastră care din punctul meu de vedere se dezvoltă de la zi la zi.

Ce spune despre participarea lui Jorge la Survivor All Stars

Obișnuiți să vă faceți des cadouri sau declarații de dragoste?

Cadouri ne facem constant! Le facem cadouri copiilor, le luăm  tot timpul câte ceva micuț pentru că nu  consider că e cazul să aruncăm bani pe jucării cu care să se joace o singură dată și la revedere. Le iau așa, tot timpul, mici atenții. Mă întreabă de fiecare dată la grădiniță, când îi iau, ce surpriză am pentru ei astăzi. Între mine și Ilan nu cred că este cazul de cadouri pentru că ne luăm fiecare ce vrem  dar Ilan îmi ia din când în când flori, sau măcar câte o floare și este actul suprem de dragoste pe care  eu îl simt. Faptul că îmi ia floarea aceea și mi-o oferă cu toată dragostea din lume! Iar declarații de dragoste ne facem tot timpul, noi tot timpul ne spunem „Te iubesc”, ne lăudăm reciproc, ca să ne simțim bine, și copiilor le spun tot timpul că îi iubesc! Eu sunt foarte drăgăstoasă din fire!

Cine gătește cel mai des la voi acasă? Știu că ți-ai făcut și provizii, ai făcut conserve de carne și altele, în caz că nu aveți timp să gățiți, scoateți proviziile!

Cred că nu e cazul să spun acum cine gătește mai des la noi în casă, sper că e de la sine înțeles că eu. Da, într-adevăr, am pus și conserve de carne, și conserve de supă, mâncare la conservă, care, crede-mă că mă salvează. Am multe săptămâni în care nu am timp să gătesc și scot câte o conservă, sos de paste, atât de bine intră. Acum, de curând, i-am învățat și pe cei mici să facă sos pesto și ei curăță busuiocul, pun toate ingredientele în blender și fac paste.

Cât de bine vă mai distrați voi în cuplu după atâta timp?

E distracție maximă la noi în cuplu! În primul și în primul rând noi începem ziua împreună, ducem împreună copiii la grădiniță, mergem împreună la sală, stăm împreună toate weekendurile, suntem foarte uniți și ne place orice fel de activitate pe care o facem amândoi. Nu pot să zic că ne place ceva anume ca să ne simțim bine. Fie că ne plimbăm în parc, pe parcursul zilei  îl mai însoțesc pe Ilan în drumurile lui. Dacă simt că mi-e tare dor de el, așa, mă așez cu el în mașină și atunci îl aștept 2-3 ore cât timp are el întâlniri prin oraș. Dar simplul fapt că petrec timpul cu el acolo, conducând în mașină, mai vorbim, mă face să mă reconectez,  să ne mai reconectam și să ne punem la curent cu ce se întâmplă în viața noastră. Ăla pot spune că e un moment furat pe parcursul săptămânii, pe care îl fac o dată la ceva timp.

„Karina suferă alături de el”

Care a fost cea mai recentă cină romantică pe care ai avut-o cu Ilan?

Depinde ce  definește cină romantică! Poate să fie cină romantică o mâncare pusă, așa, la ora 23.00, după ce ai culcat copiii și ți-e foame și am pregătit ceva bun, poate să fie romantic, dacă faci momentul  respectiv să fie romantic. Dacă vorbim de adevărata definiție a cuvântului, o cină în doi, la un restaurant frumos, îmi aduc aminte că acum  fix un an de zile am fost plecați în Portugalia și am fost la un restaurant la care eu mi-am dorit  foarte mult să merg, un restaurant cu fructe de mare, am fost doar noi doi, a fost un moment romantic.

Următorul sărbătorit în familia voastră cine este și cum vă pregătiți pentru asta?

Ilan este următorul sărbătorit din familia noastră. Anul trecut i-am organizat ziua foarte-foarte frumos, cu peste 100 de prieteni și ne-am distrat foarte bine. Ziua lui e vara, altfel o savurezi! Nu! Am uitat, mint! Eu sunt următoarea sărbătorită în familia noastră doar că eu nu mă pun niciodată la socoteală pentru că nu mai mi se pare ziua mea un eveniment care trebuie marcat în calendar! Eu sunt următoarea sărbătorită, să vedem, poate o să plecăm undeva, poate facem un city break, poate luăm copiii și plecăm în Ungaria, acolo mi-ar plăcea să merg, mai ales că e frumos de ziua mea, primăvara, și nu am mai fost de mult, mi s-a făcut dor, uite chiar ar fi un moment foarte bun acesta!

Stați cu ochii pe Survivor All Stars să-l urmăriți și să-l susțineți pe Jorge? Cum vi se pare că este în acest sezon Survivor All Stars? Îi este dor de el Karinei?

Karina este cea care îl urmărește pe George la Survivor, e alături de el în fiecare seară și îi ține pumnii, suferă alături de el, eu mai puțin pentru că la ora aia culc gemenii și atunci este puțin peste mână, însă mă pune la curent în fiecare seară după ce culc copiii, îmi spune mereu ce s-a întâmplat!

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……Source link