Mona Segall renunță la show-ul care a consacrat-o la Antena 1! Motivul pentru care nu mai face America Express

Mona Segall aruncă bomba! Producătoarea de la Antena 1 nu mai vrea să facă America Express. Decizia a fost luată după ultima experiență avută pe continentul american.

Mona Segall dorește să renunțe definitiv la America Express. Proaspăt întoarsă cu echipa de la ultimele filmări, producătoarea TV s-a convins că nu dorește să se mai întoarcă în Columbia și Argentina. Se pare că, experiența din sezonul ce va urma în această toamnă pe TV, la Antena 1, nu a fost una foarte bună.

Mona Segall declară că nu mai dorește să treacă prin ce a experimentat ultima dată. Și-a pus atât echipa în perciol, cât și concurenții. Se pare că au fost la limita pericolului, deși au avut o securitate bine pusă la punct. Producătoarea America Express dorește să se întoarcă la formatul de Asia Express. Pentru că acolo unde lucrurile se întâmplă în siguranță.

Nu mai vrea să facă America Express: „Renunț definitiv”

În sezonul doi de America Express, Mona Segall spune că au fost urmăriți de traficanți de carne vie și au fost jefuiți în plină stradă. Mai mult, producătoarea emisiunii declară că cine știe ce s-ar fi întâmplat dacă nu aveau securitate foarte bună după ei.

“Securitatea în acest sezon a fost la cel mai înalt nivel. Cu toate acestea, nu au putut fi prevenite jafurile. Au fost multe momente în care situațiile ar fi putut fi terifiante dacă nu ar fi existat atâta pază și protecție. A fost dificil, motiv pentru care Mona a decis că nu vrea să mai filmeze în aceste țări și nici în America. A spus că nu vrea să mai expună nici concurenții și nici echipa la un asemenea stres. De aceea renunță la forma aceasta a proiectului. De anul viitor se va reveni la formatul Asia Express”, au dezvăluit surse din Antena 1, pentru CANCAN.RO.

Foto: scoial media

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……Source link