Câtă regie este la iUmor. Mihai Bendeac spune totul din culisele Antenei 1: „Am avut niște crize de nervi de-am înnebunit”

Mihai Bendeac a explicat de ce a plecat de la iUmor, dar și cum se înțelegea cu Cheloo. Actorul a declarat că au apărut multe zvonuri în mediul online și că realitatea este alta.

Multă vreme s-a zvonit că Mihai Bendeac a plecat de la iUmor din cauza colegului său, Cheloo, care l-ar fi bătut. Recent, actorul a declarat că totul este o minciună și că nu s-a certat niciodată cu rapper-ul. El a spus că s-a săturat să fie întrebat de ce și-a dat demisia de la Antena 1.

Mihai Bendeac, despre plecarea de la iUmor

„Îmi este teamă că voi începe să reacționez într-un fel dubios sau relativ violent cu următoarea ocazie în care cineva mă mai întreabă de ce am plecat de la iUmor. Aproape că nu există o zi în care să nu mă lovesc de această întrebare. Speculațiile apărute în presă nu au NICIUN fel de legătură cu realitatea. Ba chiar a apărut un tâmpit care a susținut sus și tare că are el informații cum că aș fi plecat în mod intempestiv. Pentru că numitul Cătălin Ștefan Ion, cunoscut publicului larg drept Cheloo, m-ar fi bătut. Nici mai mult nici mai puțin decât că m-ar fi bătut!”, a transmis Mihai Bendeac pe Instagram.

Unele momente ar fi regizate

Actorul a mai spus că iUmor este un experiment. Și că producătorii regizează anumite lucruri pentru a vedea cum reacționează jurații.

„Experimentul, din punctul meu de vedere, este în felul următor. Cum reacționează trei ființe umane la niște lucruri care. Unele dintre ele sunt reale și șocante, altele habar n-am. Poate că producătorii, începând să ne cunoască pe noi, personalitățile, care sunt un pic atipice pentru lumea televiziunii. Poate că au început să și regizeze anumite lucruri, ca să vadă cum reacționăm. Mintea mea este atât de deschisă încât să pot să cred orice referitor la treaba asta”, a mai spus Bendeac.

Mihai Bendeac a făcut crize de nervi

El a declarat că a clacat de multe ori în timpul filmărilor și că s-a întrebat cum se vad unele momente de la televizor.

„S-a întâmplat de multe ori să vorbesc niște lucruri în prima parte a zilei, când ne filmează prin culise, după care pe scenă să se întâmple niște chestii care erau legate de treaba asta. Deci am avut niște crize de nervi de-am înnebunit, pentru că mi-am dat seama că n-are cum să nu pară regizat. Adică țin atât de mult ca oamenii să înțeleagă despre ce e vorba, astfel încât atunci când se întâmplă lucrurile astea, care habar n-am de ce se întâmplă, poate că este vorba de spațiul mentale pe care tu-l creezi atunci când te concentrezi atât de puternic pe ceva. Bă, și când se întâmplă treaba aia îmi vine să înnebunesc, pentru că dacă și eu m-aș uita…”, a mai spus actorul în podcastul lui Micutzu.

Foto: social media

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……Source link