Radu Vâlcan, imagini de la filmările emisiunii Insula Iubirii. Prezentatorul de la Antena 1 a dat detalii din culise | VIDEO

Radu Vâlcan a plecat în urmă cu doar câteva zile în Thailanda, acolo unde a început filmările pentru Insula Iubirii. Sezonul cu numărul 8 al show-ului va începe în curând, iar prezentatorul a dat câteva detalii din culise.

Radu Vâlcan a început în forţă filmările pentru cea mai aşteptată producţie de la Antena 1. Cuplurile sunt pregătite să îşi testeze relaţiile, iar telespectatorii aşteaptă cu sufletul la gură deznodământul acestui sezon. Oare cum vor pleca la sfârşit concurenţii, împreună sau separat?

„După mutra mea… vedeți că am un ochi mai mic, ăla din margine… aia e, m-a rupt soarele… deduceți că am început pentru ce am venit în superba asta de Thailanda. «Insula iubirii» opt, 8 pentru cunoscători.

E mișto, o să vă placă. Ambele, Insula și Thailanda. O să vă placă și cum mă îmbrac. Urât, de vară. Vă salut de aici, să știți! Pa!”, a scris Radu Vâlcan pe rețelele de socializare.

Ce spune despre emisiune

Radu Vâlcan a declarat, în cadrul unui interviu la Antena Stars, că fiecare poveste de iubire poate fi un exemplu pentru telespectatori.

„De fiecare dată învățăm ceva, pentru că oamenii trebuie să privească poveștile lor și foarte mulți oameni se regăsesc cumva în acele povești, chiar dacă mulți nu recunosc. Sunt povești reale, povești ale unor oameni care trec prin momente mai mult sau mai puțin plăcute, sunt încercați, mai mult sau mai puțin, de diverse probleme.

Și atunci pot fi o inspirație pentru noi toți. Și o inspirație provenită din niște fapte foarte concrete, care se întâmplă acolo și care sunt redate într-un mod să ajungă direct la cel care privește”, a povestit Radu Vâlcan la Antena Stars, potrivit Spynews.

Radu Vâlcan, pregăteşte numeroase surprize pentru telespectatori

Prezentatorul de la Antena 1 obișnuia să își ia cu el familia cu el la filmări, însă în acest an, fiul lui cel mare va începe școala și va fi dificil să lipsească atât de multe zile de la cursuri.

„De data aceasta nu plecăm toți. Acum când filmăm cel mare are școală și nu se poate”, a declarat soțul Adelei Popescu pentru ego.ro.

Radu Vâlcan a anunțat că s-a încheia castingul și în curând va începe sezonul 8 al emisiunii Insula iubirii.

„Am terminat castingul și abia așteptăm să începem sezonul cu numărul 8. Știu deja cum stă treaba. Nimeni nu se uită, dar toată lumea știe despre ce este vorba în emisiune. Știu și pe ce muzică dansează concurenții. E chiar mișto muzica”, a mai spus soţul Adelei Popescu pentru sursa citată.

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Source link