EXCLUSIV | Haziran, soția „diamantului” Luis Gabriel, se topește de dor! „E o experiență pe care nu aș mai repeta-o nici pentru toți banii din lume!”

Soția celebrului artist Luis Gabriel se topește de dorul acestuia. Interpretul hitului „Toate Diamantele” este plecat într-un turneu în America pentru trei săptămâni. Două săptămâni au trecut deja și mai este încă una plină de așteptări. Haziran abia așteaptă marea revedere cu Luis Gabriel care va fi pentru ei o adevărată sărbătoare, pentru că nu au stat niciodată despărțiți mai mult de 4-5 zile, dar între timp ne-a făcut câteva mărturisiri exclusive pentru Ciao.ro despre marea ei iubire.

Haziran, cum te simți fără Luis acasă? E plecat în turneu în America, cât timp stă departe de voi și cât de mult îi simți lipsa?

Este foarte greu fără el, deja 2 săptămâni par 2 ani și mai avem încă o săptămână de “chin”. Știam că va fi dificil mai ales cu diferența de fus orar care nu ne permite să vorbim atât de mult. Mă bucur însă că după timpul în care am stat unul fără altul vom aprecia mai mult faptul că noi suntem foarte norocoși comparativ cu alți oameni care sunt nevoiți să petreacă aproape jumătate din viața lor la distanță. Eu sincer nu aș rezista, am rezistat eroic acum fiindcă noi nu am stat separați mai mult de 4-5 zile niciodată. E o experiență pe care nu aș mai repeta-o nici pentru toți banii din lume.

Haziran, soția „diamantului” Luis Gabriel, se topește de dor

Ce suprize ți-a făcut de la distanță pentru Dragobete?

Nu am sărbătorit Dragobetele, am sărbătorit de Valentine’s Day fiindcă a fost ultima zi în țară înainte de plecare, iar zilele dinainte, inclusiv ziua mea le-am petrecut la Budapesta. A fost surpriza soțului meu de ziua mea.

Cât de mult vă iubiți voi doi și vă completați ca și cuplu?

Avem o iubire aparte, așa o considerăm noi, unică și divină. Poate greu de înțeles pentru unii, dar cu siguranță cea mai frumoasă și sinceră iubire, de aceea încercăm mereu prin piesele noastre să o transmitem și altora, dar puțini au norocul să găsească acea persoană cu care să trăiască o iubire epică, așa cum avem noi. Îi mulțumim Lui Dumnezeu pentru ea! Ne completăm în multe privințe, extremele întotdeauna se atrag și regula asta se aplică la noi de foarte multe ori, probabil și zodiile sunt “de vină”, eu fiind vărsător, mai sensibilă, mai perfecționistă, iar el scorpion, o fire mai agitată, spontană, dar pe partea amoroasă suntem identici.

Haziran, soția „diamantului” Luis Gabriel, se topește de dor

Luis e mai copilăros de fel, tu îl mai temperezi și îl aduci cu picioarele pe pământ?

Amândoi suntem în egală măsură copilăroși dar atunci când este cazul putem fi și foarte maturi și serioși, toate au o limită. Ne aducem reciproc cu picioarele pe pământ în funcție de situația în care ne aflăm, de asta spuneam că ne completăm.

Cine este cel mai gelos la voi în cuplu?

Bărbații întotdeauna sunt puțin mai geloși decât femeile, dar din fericire el are un mod frumos de a fi gelos, prin care își arată iubirea și teama de pierdere. Nu prea ne dăm motive de gelozie, ne respectăm prea mult unul pe altul pentru a face asemenea greșeli.

Cât de des vă faceți declarații de dragoste?

Declarațiile de dragoste la noi sunt la ordinea zilei, atât acasă cât și în public. Ne place să ne exprimăm dragostea de câte ori avem ocazia, în felul acesta rămâne la fel de intensă flacăra iubirii.

Haziran, soția „diamantului” Luis Gabriel, se topește de dor

Dacă ar fi să o iei de la capăt, tot pe Luis Gabriel l-ai alege de soț? Ce are el în mod special cu care te cucerește și acum?

L-aș alege pe el în orice situație, de 1000 de ori. Este singurul om care a reușit să mă fascineze și să mă facă să iubesc atât de puternic și să mă simt iubită într-un mod atât de diferit și frumos. Mă cucerește în fiecare zi prin felul lui de a fi. Știe să fie și un romantic incurabil, când vrea are și o nebunie aparte, știe să mă emoționeze dar și să mă facă să râd, poate să fie în 1000 de feluri și îi iese de fiecare dată perfect. Nu pot să explic în cuvinte încât să înțeleagă și oamenii din exterior ce are el atât de diferit, până nu îl cunoști îndeaproape nu îți poți da seama cine e Luis Gabriel.

 

Sunteți suflete pereche?

Cu siguranță suntem suflete pereche, am știut amândoi asta de când ne-am întâlnit, nu am avut nici măcar un dubiu.

Cum vă pregătiți pentru lansarea serialului „Împotriva tuturor”?

Avem mari emoții în privința acestui serial, mult mai multe decât emoțiile dinaintea oricărei piese, oricărui concert. Este ceva nou pentru noi și în același timp și pentru oamenii care ne urmăresc, fiindcă nici ei nu sunt obișnuiți să vadă așa ceva din partea noastră. Sperăm să nu îi dezamăgim!

Haziran, soția „diamantului” Luis Gabriel, se topește de dor

Ce piese urmează să mai lansați împreună? Luis a spus că anul acesta lansează adevărata fabrică de hituri și deja se ține de cuvânt, scoate câte o piesă o dată la 3-4 săptămâni!

Avem multe proiecte care din păcate au avut de așteptat din cauza plecării în America, pentru mine a fost și încă este prioritar copilul nostru și pot să spun că am luat o mică pauză, dar nu este timpul pierdut. Anul acesta va fi anul nostru, credem în multe proiecte pe care le-am pregătit. Am preferat să lansăm piese împreună mai rar, dar pe care, înainte de toate, să le simțim noi potrivite și de succes, iar indiferent de impactul lor, noi suntem mândri de ele fiindcă acolo este sufletul nostru.

“Știu deja” este noua melodie lăsată de soțul tău! Există totuși lucruri pe care abia acum le descoperi la el și nu le știai deja? Ce te mai surprinde pe zi ce trece la soțul tău?

Pe soțul meu îl cunosc atât de bine încât nu mă mai surprinde decât prin gesturile lui romantice care mereu sunt impresionante. Suntem foarte apropiați și ne cunoaștem unul pe altul ca pe propria persoană. Mă suprinde pe partea artistică însă cu perseverență și încrederea de care dă dovadă. Sunt atât de mândră de el și de succesul lui încât plâng de fiecare dată când văd filmări de la concerte unde oamenii îi scandează numele și se strâng în număr atât de mare. Este emoționant să vezi evoluția atât de frumoasă a omului iubit. Nu m-aș fi bucurat așa nici pentru mine, sincer, dar cu siguranță mă voi bucura la fel pe viitor și pentru băiețelul nostru, indiferent de ce drum va alege.

Haziran, soția „diamantului” Luis Gabriel, se topește de dor

Care e cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care i-o poți face tu acum, el fiind departe acum de voi și de familia voastră?

Deja i-am făcut o declarație printr-un clip postat pe TikTok cu câteva versete din Biblie pe care le-am simțit profund. De când a plecat în America am simțit să mă apropii mai mult de Dumnezeu fiindcă El ne ține uniți în aceste momente grele și în tot și după cum am spus, tot El ne-a făcut să ne întâlnim, să ne iubim atât de mult și ne-a binecuvântat în toate privințele.

Cum o să îl aștepți la întoarcerea acasă?

Întoarcerea lui va fi sărbătoare națională pentru noi. Vom petrece câteva zile în familie, după care el mai are de cântat iar apoi plănuim o vacanță să recuperăm timpul pierdut.

Cine este cel mai cheltuitor dintre voi doi și cine ține cu bugetul familiei?

Amândoi suntem cheltuitori, din păcate. Cred că mai mult eu, mami cumpără jucării, hăinuțe, toate cele pentru casă, pentru noi, mai ia și cadouri. El nu prea apucă să cheltuie fiindcă muncește mult, dar când prinde ocazia nu dă înapoi.

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……Source link