În ce relaţii a rămas Ilinca Vandici cu fostul soţ la aproape un an de la divorț. Cei doi au făcut o înţelegere

Ilinca Vandici şi-a deschis sufletul în cadrul unui interviu recent şi a vorbit despre divorţul de Andrei Neacşu. Prezentatoarea de la Kanal D a recunoscut că separarea nu a fost deloc uşoară, însă în cele din urmă a reuşit să îşi găsească echilibrul.

Timp de șase ani, Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au avut un mariaj fericit. Cei doi sunt și părinții lui Zian, un băieţel de care părinţii lui sunt foarte mândri şi care în prezent are 6 ani.

Ce spune prezentatoarea TV despre divorţul de tatăl fiul său

În vara lui 2023, Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au decis să pună capăt mariajului de comun acord. La momentul respectiv, vedeta a făcut anunţul printr-o postare pe reţelele de socializare fără să dea prea multe detalii.

Recent, Ilinca a explicat faptul că a avut nevoie de o perioadă în care să analizeze şi să înţeleagă foarte bine situaţia prin care trece, dar şi să îşi vindece rănile.

„E normal ca o separare să fie dureroasă și e foarte sănătos să accepți acea stare, acele emoții, să le înțelegi, nu să disimulezi… Disimularea îți poate aduce posibilitatea să te scoți din starea care nu-ți place pentru un timp, însă acea stare nu dispare, rămâne acolo cu tine oriunde te-ai duce și orice ai face. Ba mai mult, poți chiar să o îngropi, dar asta te va duce la îngreunarea bagajului cu emoții reprimate și, la un moment dat, când poate te aștepți cel mai puțin, ele vor ieși toate la suprafață.

Deci, cea mai bună alegere ar fi să îți iei deciziile cu claritate, să ți le asumi cu maturitate și să accepți, cu blândețe și toleranță pentru tine în primul rând, ce vine după… Am avut procesul meu de doliu, de înțelegere, de acceptare și vindecare. Având o profesie prin care, în primul rând, îi bucuri pe oameni, e normal că au existat momente în care am zâmbit, în care m-am concentrat pe lucrurile luminoase, chiar dacă, punctual, nu eram într-o situație care să-mi aducă zâmbetul pe buze. Dar au fost și perioade în care m-am arătat oamenilor, în momente-cheie, împărtășind din experiențele, din vulnerabilitățile mele”, a transmis Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici: Nu a fost ușor, însă nici nu aș vrea să dramatizăm”

„Nu a fost ușor, însă nici nu aș vrea să dramatizăm. Sunt atâtea mame singure cu o situație mult mai dificilă decât a mea care dau zilnic dovadă de responsabilitate, curaj, putere, determinare, iubire, înțelegere, toleranță și pe care le apreciez enorm. Ele sunt adevăratele eroine ale vremurilor noastre, ele sunt cele care merită toată aprecierea, susținerea și respectul nostru. Ele ne dovedesc că orice este posibil și că Dumnezeu e mereu prezent cu atingerea lui divină în cele mai dificile situații”, a mai declarat ea.

În continuare, vedeta a vorbit despre relaţia pe care o are în prezent cu Andrei Neacşu. Ilinca mărturiseşte că se bucură pentru că bărbatul are o relaţie foarte apropiată cu fiul lor.

„În ceea ce ne privește, Andrei e prezent în viața copilului, bunicii paterni și mama mea, de asemenea, și da, am apelat și la ajutorul unei bone pentru momentele în care e necesar. În majoritatea timpului, sunt alături de copilul meu, și e minunat să fie așa. Am fost și sunt prezentă fizic, emoțional, spiritual în viața lui și ne bucurăm împreună de toate etapele evoluției sale. Ne-am creat amintiri superbe, ritualuri, momente frumoase și ne trăim viața în armonie, iubire și înțelegere”, a mai spus ea pentru revista VIVA!.

Vedeta de la Kanal D şi fostul soţ au rămas în relaţii bune

De dragul lui Zian, cei doi se înţeleg bine, se sfătuiesc atunci când trebuie să ia o decizie care îl priveşte pe micuţ şi încearcă să nu lipsească de la momentele importante din viaţa acestuia.

„Cum am mai spus, rămânem părinții lui Zian și bineînțeles că vom fi mereu alături de el. Cred că este o perspectivă sănătoasă și matură din care am acționat și vom acționa în continuare în ceea ce privește viața copilului nostru.

Am și declarat la momentul anunțului divorțului că ne veți mai vedea împreună din postura de părinți și cred că așa e normal și înțelept, nu mi se pare nimic ieșit din comun în asta. Bineînțeles că deciziile în ceea ce-l privește pe Zian sunt discutate, analizate și luate de comun acord. Și tocmai pentru că Zian are deja 6 ani și jumătate, el e cel care în marea majoritate a timpului decide și alege ce vrea să facă, unde vrea să meargă, dar mereu îl îndrum și vorbim. Are o personalitate puternică, după cum probabil ați observat la shooting. (zâmbește) Îmi și place să-l responsabilizez de acum, să fie conștient de faptul că are dreptul de a decide și, de asemenea, că trebuie să-și asume consecințele deciziilor luate… E o responsabilitate mare oricum și pentru mine și mereu adun informații astfel încât să fac tot ce este mai bine pentru el”, a încheiat vedeta.

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Source link