Un călător în timp care susține că vine din anul 2671 s-a întors în 2024 pentru a avertiza omenirea: „O erupție solară foarte puternică lovește Pământul”

Un internaut misterios care pretinde că vine din anul 2671, s-a întors în 2024 pentru a avertiza omenirea. Acesta  susține că o serie de evenimente catastrofale vor avea loc începând cu luna octombrie a acestui an.

Eno Alaric, care este cunoscut pe TikTok drept @radianttimetraveller, a reuşit să adune o comunitate impresionantă de oameni pe platforma de socializare, datorită previziunilor pe care le-a făcut de-a lungul timpului, scrie Mirror.

Călătorul în timp a făcut previziuni teribile pentru anul 2024

Eno Alaric susține că are o listă de evenimente catastrofale care urmează să aibă loc în octombrie 2024. El avertizează că va fi o lună care va „face istorie”.

„Da, sunt un călător în timp, acestea sunt evenimentele majore care vor avea loc în octombrie 2023. Octombrie este considerată una dintre lunile cu cel mai mare impact din istorie, din cauza multora dintre aceste evenimente”, a scris acesta pe TikTok.

3 octombrie: O navă extraterestră cade pe Pământ în timpul unei ploi mari de meteoriți. Acest extraterestru scapă de îndată ce aterizează și începe să facă ravagii în orașele mari.

7 octombrie: Telescopul James Webb vede o creatură spațială uriașă mâncând stele. Va veni în sistemul nostru solar și va mânca Soarele și ar putea elimina toată viața din apropierea lui.

15 octombrie: O specie asemănătoare omului este descoperită în Muntele Everest, cu o întreagă civilizație. Au abilități telepatice și doresc să controleze oamenii, vor face orice pentru putere.

29 octombrie: O erupție solară foarte puternică lovește Pământul, provocând o întrerupere a curentului la nivel global. Criminalitatea crește cu 12.000% și este foarte greu de ținut sub control.” – acestea sunt doar câteva dintre previziunile făcute de Eno Alaric.

 

 

Sursă foto: colaj CIAO

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Source link