Tânărul consumator de droguri suspectat că și-a ucis mama, în Mehedinți, ar fi fost în sevraj – procuror


Tânărul de 27 de ani din Drobeta Turnu Severin cunoscut drept consumator de droguri și acuzat că și-a ucis mama se afla în sevraj, conform procurorilor, care l-au reținut pentru 24 de ore.Masina de politieFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.roO femeie de 54 de ani din Drobeta Turnu Severin a fost ucisă în apartamentul său, iar principalul suspect este fiul acesteia, cunoscut drept consumator de droguri.

Tânărul de 27 de ani nu lucrează, iar apropiații spun că s-ar droga din adolescență. După divorțul părinților a rămas cu mama lui, care avea în Drobeta Turnu Severin un magazin cu rochii de mireasă. Cei doi s-ar fi certat frecvent din cauza banilor, iar la fel s-a întâmplat și vineri noapte, conform stirilorprotv.ro.După ce și-ar fi ucis mama, bărbatul a plecat cu mașina într-un sat din apropiere la tatăl și fratele său, le-ar fi povestit ce a făcut, iar aceștia au sunat la 112, potrivit stirilorprotv.ro.„A fost găsit pacientul agitat, când au urcat în casă, împreună cu poliția. Au găsit-o decedată pe mama persoanei agitate. Decesul survenise mult mai devreme decât momentul intervenției echipajului cu medic pentru a putea face resuscitare”, a declarat medicul Eleodor Mihuț de la Serviciul Județean de Ambulanță Mehedinți.

„Pe fondul consumului de droguri și aflat în stare de sevraj a exercitat acte de violență asupra mamei sale”, a spus procurorul Gheorghe Ciocan, citat de stirileprotv.ro.Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru infracțiunea de omor.

Source link