Concurs de dans la Xtra Night Show! Co-prezentatorii au jurizat momentele concurenților prezenți în platou: „Ne-ați făcut din om neom!” / VIDEO

  • Concurs de dans la Xtra Night Show
  • Co-prezentatorii au jurizat momentele concurenților prezenți în platou

Ediția din această seară a emisiunii Xtra Night Show, co-prezentatorii TV au făcut show total în platou, după în timpul momentelor invitaților sosiți. Natalia Mateuț, Andrei Ștefănescu și Cătălin Cazacu s-au au făcut parte din juriu, și au dat note celor trei concurenți veniți pentru concursul „Celebru pentru o noapte!”.

Concurs de dans la Xtra Night Show

Un spectacol de proporții a avut loc în această seară în cadrul emisiunii Xtra Night Show, după ce co-prezentatotii TV Natalia Mateuț, Andrei Ștefănescu și Cătălin Cazacu au făcut parte din juriul unui concurs.

Mai exact, în cadrul emisiunii din dată de 22 martie 2024, în cadrul emisiunii de la Antena Stars, a fost organizat un concurs intitulat „Celebru pentru o noapte!”, acolo unde mai mulți concurent și-au făcut prezența în platou.

Ei bine, toți cei sosiți în cadrul concursului televizat au fost nevoiți să dea tot ce este mai bun pentru a pune mâna pe marele premiu. Cei trei s-au întrecut, în prima etapă, în numere de dans, de cântat și chiar de actorie.

Co-prezentatorii au jurizat momentele concurenților prezenți în platou

Cei trei co-prezentatori, dar și Cornel au fost puși la grea încercare, după ce au fost puși în situația de a-i puncta cu note pe cei trei concurenți ai concursului „Celebru pentru o noapte!”.

A doua probă a concursului a constat în întrebări de cultură generală care care aceștia au fost nevoiți să răspundă corect într-un timp cât mai scurt.

Ei bine, în cele din urma, juriul a ales câștigătorul din această seară, însă toți cei trei participanți au plecat acasă cu premii.

CITEȘTE ȘI: Halloween în platoul Xtra Night Show! Cum s-au costumat Dan Capatos, Natalia Mateuț, Andrei Ștefănescu și Cătălin Cazacu / VIDEO



Source link