EXCLUSIV | Ioana Ginghină, restricții pentru fiica adolescentă: „Întotdeauna după o nefericire vine o fericire!”

Ioana Ginghină este super fericită și și-a găsit echilibrul de când s-a căsătorit cu Cristi Pitulice! Actrița muncește mult, are o energie debordantă și îmbină  de minune job-ul cu familia. Ioana Ginghină este totodată o mamă atentă și implicată pentru fiica ei adolescentă, Ruxi. Despre toate acestea, vedeta ne-a vorbit într-un frumos interviu pentru Ciao.ro!

Ai fost într-o excursie la munte, de Ziua femeii!

Da, mi-a făcut Cristi o surpriză, am plecat la munte, a fost foarte drăguț, am avut vreme frumoasă deși nu prea se anunța frumos, a fost o vreme perfectă de plimbat, am mâncat enorm de mult dar am zis că trei zile nu se pune. Am fost doar noi doi!

Cum este relația dintre tine și fiica ta, acum? I-ai impus niște reguli, ca la adolescenți?

E foarte greu cu adolescenții, îmi este mie foarte greu  să înțeleg că trebuie să o las, trebuie să fiu mult mai dură  fată de cum eram înainte, să fiu mult mai atentă cu cine iese, cât iese, ce face când iese. În timpul săptămânii are o anumită oră de venit acasă, clar trebuie să vină după școală, doar vinerea are voie să iasă până la un 21.30 maxim, nu e vorba numai de program. E vorba de petrecerile care mai sunt, să nu fie alcool…

Postezi pe blogul tău foarte multe lucruri și experiențe trăite de tine care pot ajuta femeile care simt la fel sau trăiesc aceleași lucruri. Cu câtă lejeritate vobești despre ceea ce ai pățit, despre divorț?

Cu foarte multă lejeritate și chiar acum, pe drum, venind la acest eveniment, am dat mesaje la 3 femei care trec prin ceea ce am trecut eu și mă bucur că le pot fi de ajutor. Le spun tot timpul că sunt la un mesaj distanță și dacă pot să le ajut, le ajut!

Se pare că energia mea și povestea mea, de fapt, pentru că am fost cumva undeva sus, apoi am căzut într-o prăpastie și m-am ridicat, inspiră multă lume, mai ales pe femeile care sunt în această situație și chiar sunt o grămadă, mă bucur că pot inspira și pot să le ridic, sunt fericită că se poate asta.

Mai sperai să fii așa de fericită la un moment dat în viața ta?

Da! Eu întotdeauna am știut că o să fiu bine! Eu sunt un om căruia i-a plăcut viața și de mică mi-a plăcut.  Am avut o viață extrem de simplă la Sibiu… întotdeauna am visat să fiu ce sunt acum, uite, să vin la petrecerile astea cu sclipici, mie mi s-a îndeplinit visul. Fetița aia mică și-a văzut visul îndeplinit de vreo 15 ani încoace. Cum să fiu eu nefericită? Chiar dacă nu îți mai merge bine într-o parte nu înseamnă că trebuie să vezi numai răul! Eu așa am fost întotdeauna, niciodată nu m-a văzut nimeni terminată! Am găsit întotdeauna binele și știam că o să vină! Întotdeauna după o nefericire vine o fericire! Întotdeauna am gândit așa!

Acum ți-ai găsit echilibrul și în zona sentimentală!

Da! Sunt foarte bine! Fac parte și din businessul ăsta cu filmele. În toate filmele, nu, dacă nu se întâmplă ceva rău, nu ne uităm la filme!

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……Source link