Fiica lui Dan Bursuc și Leo de la Kuweit, pas important în relație! Cum au ajuns Adriana și manelistul să formeze un cuplu / FOTO

  • Fiica lui Dan Bursuc și Leo de la Kuweit se pregătesc de un moment important în relație
  • Cum au ajuns să fie împreună

Dacă tatăl ei este extrem de cunoscut și apreciat în lumea muzicii, fiica lui Dan Bursuc a ajuns, de curând, în atenția presei, după ce s-a aflat că are o relație cu Leo de la Kuweit. Manelistul și-a părăsit iubita, cu care împreună și un copil de 11 luni.

Se pare că relația celor doi nu ar fi doar ceva de moment, din contră. Pe surse am aflat că se pregătesc de un moment important și că povestea lor devine din ce în ce mai serioasă.

Fiica lui Dan Bursuc și Leo de la Kuweit, pas important în relație, după ce s-a aflat de povestea lor de dragoste

Chiar dacă, la început, toată lumea credea că Leo de la Kuweit va reveni la familia lui, se pare că lucrurile nu ar sta deloc așa. Din sursele noastre bine informate am aflat că manelistul este îndrăgostit lulea de fiica lui Dan Bursuc.

Dacă până de curând nu s-au afișat împreună, cei doi au fost, de curând, la un prieten comun lor, căci manelistul și iubita lui vor fi nași de botez. Mai exact, de curând, la familia care urmează să își creștineze copilul s-a făcut masă mare.

Acolo a fost prezent și Costel Biju, împreună cu soția lui, Andreea. Manelistul și partenera lui vor fi și ei nașii bebelușului, prima pereche de nași fiind Leo de la Kuweit și fiica lui Dan Bursuc.

Cum au ajuns Adriana Paraschiv și Leo de la Kuweit să fie împreună

Începuturile poveștii de iubire dintre cei doi nu sunt chiar recente. Se știe faptul că Dan Bursuc este, de departe, cel mai cunoscut impresar din lumea muzicii de petrecere și că a lansat nume importante în industrie. Se pare că pe acest principiu ar fi mers și în cazul lui Leo de la Kuweit, un manelist care a câștigat tot mai mult inimile fanilor, mai ales în ultimii ani.

Practic, Dan Bursuc nu ar fi vrut să îl „piardă” pe Leo de la Kuweit și și-a dorit să rămână sub aripa lui, așa cum s-a întâmplat și cu Laura Vass sau Sorinel Copilul de Aur, iar cea care a făcut posibil este chiar fiica lui, Adriana.

Doar că, tot potrivit surselor noastre, Dan Bursuc nu s-ar fi așteptat ca situația să ia o așa întorsătură, având în vedere că fata lui a fugit cu manelistul, în timp ce Leo de la Kuweit și-a lăsat familia pentru ea.

Tot pe surse am mai aflat că partenera lui l-a tot așteptat, răbdătoare, în această perioadă, sperând că este doar ceva de moment și că, într-un final, va reveni la iubită și copil.

Citește și: Leo de la Kuweit și-ar fi anulat nunta și botezul, după ce iubita i-ar făcut o surpriză neplăcută / Celebrul manelist este în lacrimi



Source link