Ioana Ginghină, relație de iubire cu un prezentator celebru! De ce s-au despărțit: „Mi-am luat bagajele și am plecat”

Ioana Ginghină și Cove au avut o relație de iubire, în urmă cu mulți ani! Actrița a dezvăluit motivele care au dus la despărțire.

Ioana Ginghină a surprins pe toată lumea atunci când a recunoscut că a avut o relație de iubire cu actorul Cove. Totul se întâmpla în urmă cu mulți ani, pe când cei doi erau colegi la teatru.

Ioana Ginghină și Cove au avut o relație de iubire!

„Cu Cove sunt în „clenci” în perioada asta. Da, ne-am certat. Eu sunt angajată la el, la Teatru. Da, ne-am certat. Sunt mai multe lucruri care s-au adunat”, a spus actrița, în emisiunea de la PRO TV.

Actrița a explicat că s-a ajuns la discuţii aprinse, din cauza unor probleme care s-au acumulat pe parcursul timpului, la Teatrul Ion Creangă din București, acolo unde Gabriel Coveșeanu, alias Cove, este director din anul 2019.

Mai mult, Ioana Ginghină și colegul ei de breaslă au fost împreună timp de un an, iar între ei totul merge foarte bine, însă ea a fost cea care a decis să pună punct.

De ce s-au despărțit: „Mi-am luat bagajele și am plecat”

„Nu ne-am certat niciodată, a fost o înțelegere d-aia, 100%.”, a povestit Ioana Ginghină, în podcastul lui Măruţă.

Actrița a dezvăluit că ea și Cove s-au despărțit într-un mod cât de poate de civilizat, iar acesta a înţeles că actriţa nu îşi mai doreşte o relaţie cu el.

„Era colegul meu de la teatru. (…) Relația a fost un an de zile. Mi-am făcut bagajele și am plecat acasă. I-am zis că nu merge, nu știu ce. Nu stăteam în aceeași casă, dar na, mai aveam câteva lucruri pe la el.”, a adăugat Ioana Ginghină.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……Source link