Xtra Night Show. Liviu Varciu și soția lui, Anda Călin, petrecere dublă în această seară! Nume mari din showbiz-ul românesc, prezente la evenimentul actorului / VIDEO

  • Liviu Varciu și soția lui, Anda Călin, și-au sărbătorit ziua de naștere împreună
  • Nume mari din showbiz-ul românesc sunt prezente la eveniment

Fără doar și poate, Liviu Vârciu se numără printre cei mai cunoscuți, dar și apreciați oameni de televiziune de la noi din țară.

Celebrul actor se poate considera un om împlinit atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental, datorită familiei frumoase pe care o are și care îl susține la orice pas.

Liviu Varciu și soția lui, Anda Călin, și-au sărbătorit ziua de naștere împreună

Weekend-ul acesta a fost unul special în familia lui Liviu Vârciu. Celebrul actor și-a schimbat, duminică, 17 martie 2024, prefixul, atunci când a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani.

În aceeași zi, Anda Călin, soția lui Liviu Vârciu, i-a pregătit o frumoasă petrecere surpriză acestuia, împreună cu cei doi copii pe care îi au.

De cealaltă parte, știm că la finalul lunii martie, frumoasa parteneră a actorului urmează și ea să își sărbătorească ziua de naștere, împlinind vârsta de 33 de ani la data de 30 martie.

Nume mari din showbiz-ul românesc sunt prezente la eveniment

Pentru că nu are rost să petrecea de două ori într-o singură lună, cei doi s-au gândit să organizeze un eveniment, dedicat celor două aniversări, în aceeași zi.

Nume mari din showbiz-ul românesc și-au făcut prezența la evenimentul organizat de Anda Călin și Liviu Vârciu în această seară, printre care și Cosmin Natanticu și Romică Țociu.

Câți copii are Liviu Vârciu

Liviu Vârciu are parte de o carieră impresionantă, făcându-se remarcat într-o mulțime de domenii.

De cealaltă parte, știm că actorul are parte o relație frumoasă alături Anda Călin, din anul 2016, iar din anul 2019 cei doi locuiesc împreună în casa pe care artistul a ridicat-o la Băneasa.

Din iubirea lor s-au născut doi copii, o fetiță, care s-a născut în anul 2017 și un băiețel care a venit pe lume în anul 2020.

Ei bine, dintr-o scurtă relație cu Ramona Teiceanu, Liviu Vârciu are o fiică, pe nume Carmina.

Întrebată care este relația dintre ea și Liviu Călin, Carmina a precizat că cei doi sunt foarte apropiați.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

CITEȘTE ȘI: Liviu Vârciu, primul iubit al Claudiei Pătrășcanu! Ce spune cântăreața despre relația lor: „Își dorea să fim împreună pe viață…”



Source link