VIDEO. EURO 2020 a început cu un autogol, în meciul Turcia-Italia

[ad_1]

Campionatul European de Fotbal EURO 2020 a început cu un autogol. Autorul este turcul Merih Demiral, în meciul de pe Stadio Olimpico din Roma, dintre Turcia și Italia.

Primul gol marcat la EURO 2020 a fost un autogol înscris de turcul Merih Demiral, la centrarea lui Domenico Berardi, iar echipa de fotbal a Italiei conduce formaţia Turciei cu 1-0, vineri seara, pe Stadio Olimpico din Roma, din min. 53 al meciului inaugural al turneului final.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Astăzi a început Campionatul European de Fotbal, EURO 2020. 24 de echipe se aliniază la startul turneului final, care în premieră va avea loc pe 11 stadioane din tot atâtea țări europene. Este pentru prima dată când o competiție de o asemenea anvergură nu mai e gazduită de un singur stat, ci la comun. București este printre gazde: aici vor avea loc 3 meciuri din grupe și o optime de finală.

Programată iniţial în 2020, competiţia a fost amânată pentru 2021 ca urmare a pandemiei de coronavirus. EURO 2020, ediţie aniversară, care celebrează 60 de ani de la primul Campionat European, se va desfăşura în perioada 11 iunie – 11 iulie 2021.

[ad_2]

Citește mai mult..