Live Video&Score | PSG – Aalborg, ACUM, în direct la Digi Sport 1, în Liga Campionilor la handbal. Barcelona

[ad_1]

  • Handbal EHF Champions League: Barcelona – Nantes, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Handbal EHF Champions League: PSG – Aalborg, sâmbătă, 16:15, Digi Sport 1

La Koln, în Germania, se joacă azi semifinalele Final Four-ului Ligii Campionilor la handbal masculin. Primul meci are loc de la ora 16:15, PSG – Aalbog (Digi Sport 1), iar partida a doua se desfășoară de la ora 19:00, Barcelona – Nantes (Digi Sport 1). Ambele partide sunt transmise în format live video pe digisport.ro.

UPDATE: Pauză. PSG conduce, scor 15-13.

UPDATE: A început meciul PSG – Aalborg, transmis în direct pe Digi Sport 1.

EHF Final 4 în 2021 este de 5 stele! PSG vs. Aalborg și Barcelona vs. Nantes. Hai în Digi Online să le vezi, sâmbătă de la 16:15 și de la 19:00, numai pe Digisport 1!

PSG are un moral excelent după ce a câștigat recent al șaptelea titlu în Franța și se poate baza din nou pe starul Nikola Karabatic, revenit de curând în activitate după o complicată intervenție chirurgicală suferită la genunchi.

Cu Mikkel Hansen în formă maximă, parizienii au trecut în semifinale de THW Kiel, scor 31-29 în tur și 34-28 în manșa secundă. PSG nu a câștigat vreodată trofeul Ligii Campionilor.

Adversara francezilor, Aalborg se bazează în principal pe Nikolaj Christensen, gura de tun a danezilor. Aflați pentru prima dată în Final Four-ul Ligii Campionilor, danezii au produs o mare surpriză în sferturi, după ce au trecut de puternica grupare din Germania, Flensburg (26-21 în tur, pe teren propriu / 29-33 în retur, în manșa secundă).

Barcelona – Nantes, LIVE VIDEO, Digi Sport 1, 19:00

În cea de-a doua semifinală, de la 19:00, tot pe Digi Sport 1, Barcelona o întâlnește pe Nantes.

Catalanii sunt conduși de viitorul antrenor al lui Dinamo, Xavier Pascual, legendă a clubului blau-grana, fost mare portar al echipei. Pascual se află de 12 ani la Barcelona și își dorește mai mult ca oricând să câștige trofeul.

De partea cealaltă, Nantes, condusă de Albert Entrerrios, se bazează pe genialul Kiril Lazarov (41 de ani), care se află la formația franceză din 2017.

În sferturile de finală, Nantes a trecut de fosta formație a regretatului Marian Cozma, Veszprem, 32-28 pe teren propriu, 30-32 în deplasare.

Finalele sunt programate duminică.

Etichete: barcelona , psg , nantes , handbal liga campionilor , aalborg , final four liga campionilor , psg – aalborg live video , barcelona – nantes live video

[ad_2]

Citește mai mult..