Fostul președinte Barack Obama, în doliu. A murit „Mama Sarah”

[ad_1]

Momente grele pentru fostul președinte american Barack Obama: bunica acestuia a decedat aproape de împlinirea vârstei de 100 de ani, relatează presa internațională.


In articol:


Bunica lui Barack Obama, Sarah Obama, cunoscută sub numele de „Mama Sarah”, pe care fostul președinte a vizitat-o în 2006, a murit la vârsta de 99 de ani, după ce a trecut printr-o perioadă de sănătate precară și un accident vascular cerebral, în septembrie anul trecut.

Bunica vitregă a lui Barack Obama, care l-a apărat atunci când criticii au susținut că nu s-a născut în SUA, a murit la vârsta de

99 de ani, informează Mirror.

Citeste si: A fost creat SARS-Cov-2 în laborator? Sursa probabilă a noului coronavirus, identificată

Mesajul transmis de Barack Obama

Fostul președinte american a postat o poză cu el pe Twitter, stând lângă bunica sa, Sarah Obama, într-un mesaj sfâșietor în care îi anunță moartea.

Sarah Obama, cunoscută sub numele de „Mama Sarah”, și-a apărat nepotul când a fost acuzat că este musulman și s-a născut în Kenya, în cursa prezidențială din 2008.

Obama a postat astăzi pe Twitter: „Eu și familia mea plângem pentru pierderea iubitei noastre bunici, Sarah Ogwel Onyango Obama, cunoscută cu drag de mulți sub numele de „Mama Sarah ”, dar căreia noi îi spuneam „Dani” sau Bunicuța. Ne va fi dor de ea, dar vom celebra cu recunoștință viața ei lungă și remarcabilă”.

Imagini emoționante cu bunica lui Obama, „Mama Sarah”



[ad_2]

Citește mai mult..