VIDEO | Consilier local PSD, prins cu droguri asupra sa

[ad_1]

Un consilier local PSD din Negrești-Oaș a fost prins de poliție cu un plic de droguri asupra sa. Politicianul a fost depistat în timpul unui control de rutină, la care amicul său – care conducea maşina, a fost depistat pozitiv la drug-test!


In articol:


Serviciul de Combaterea a Crimei Organizate Satu Mare a deschis dosar penal, în care consilierul este cercetat sub acuzaţia de deținere de droguri. Acesta riscă să îşi piardă mandatul de la primărie, dacă va fi dovedit vinovat.

Citeste si: VIDEO| Cannabis, găsit în Parlament. Un membru din partidul AUR avea asupra sa un plic cu substanța interzisă

Incidentul

apare la nici două zile de când un membru al biroului senatorial AUR a fost prins cu substanțe interzise, chiar în Parlament. Acesta a anunțat vineri că şi-a dat demisia din toate funcţiile pe care le deţine în Parlament şi în AUR.

Citeste si: Cultură de cannabis descoperită în Argeș

”În data de 26 august 2021, poliţişti din cadrul Secţiei 17 au fost solicitaţi de SPP să se prezinte la unul din punctele de acces ale clădirii Parlamentului, unde a fost identificat un bărbat ce avea asupra sa
un plic ce a ridicat suspiciuni. Lucrarea întocmită a fost transmisă unităţii competente material, Brigada de Combatere a Crimei Organizate Bucureşti, la acest moment fiind in instrumentarea DIICOT- Structura Centrală”, a transmis vineri Poliţia Capitalei.

Mircea Gheorgheosu, care face parte din partidul AUR, a fost oprit la un filtru de rutină și asupra lui a fost găsit plicul suspect. Agenții Serviciului de Protecție și Pază au solicitat intervenția Poliției.

Personalul Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP) au chemat Poliția să-l percheziționeze după ce au observat, la controlul de securitate, un ”obiect dreptunghiular, suspect”.

Purtătorul de cuvânt AUR avea asupra sa un pliculeț suspect

La controlul corporal, s-a găsit un pliculeț ce conținea o masă vegetală. Suspiciunile celor de la SPP au fost că bărbatul avea asupra sa cannabis, în cantitate de aproximativ două grame.

Polițiștii de la Secția 17 l-au condus la sediu pe Mircea Gheorghosu. Pliculețul a fost confiscat și trimis la laborator, iar dosarul a fost preluat de Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București. Deocamdată, persoana nu a fost pusă sub acuzare. Se așteaptă și rezultatele testelor de laborator.

[ad_2]

Citește mai mult..