Imagini incredibile! Fotbalist arestat direct de pe gazon și acuzat de tentativă de omor. Gest incalificabil

[ad_1]

  • UEFA Nations League: Italia – Spania, miercuri, ora 21:45, Digi Sport 1

  • UEFA Nations League: Belgia – Franța, joi, ora 21:45, Digi Sport 1

În minutul 59 al jocului din Serie A2, o ligă regională din sudul Braziliei, a avut loc un incident regretabil. În urma unei decizii a centralului Rodrigo Crivellaro, William Ribeiro a avut un moment de rătăcire și, după ce l-a pus la pământ pe oficialul partidei cu un croșeu, a șutat puternic în capul acestuia, lăsându-l inconștient.

William Ribeiro, cercetat pentru tentativă de omor după ce a lăsat inconștient un arbitru, chiar în timpul meciului

Ambulanța și forțele de ordine au intrat imediat pe gazon. În timp ce arbitrul primea îngrijiri medicale, fotbalistul brazilian a fost arestat. Surse din cadrul anchetei susțin că Ribeiro va fi urmărit penal pentru tentativă de omucidere.

Arbitrul a fost lovit când era la pământ, fără apărare. Ar fi putut să moară sau să sufere leziuni cerebrale grave„, a spus comisarul responsabil cu ancheta, potrivit news.ro.

Partida întreruptă în minutul 59, la scorul de 1-0 pentru Guarani, va fi, cel mai probabil, ultima din cariera brazilianului. Acesta se află în fața unei condamnări cu închisoarea, iar clubul Sao Paolo-RS l-a dat afară imediat după nefericitul eveniment.

Chiar în ziua în care Sao Paolo-RS aniversa 113 ani de la înființare, clubul nostru s-a confruntat cu unul dintre cele mai triste episoade din istorie. Ne pare foarte rău și suntem profund rușinați. Ne cerem scuze arbitrului accidentat și familiei acestuia. Contractul fotbalistului-agresor a fost reziliat”, se arată în comunicatul clubului brazilian.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: fotbal brazilia , fotbalist arestat , william ribeiro , arbitru lovit brazilia , picior in cap brazilia

[ad_2]

Citește mai mult..