Neymar vrea să aducă la PSG un coleg de la selecționata Braziliei! Atacantul pe care i l-a sugerat lui Leonardo

[ad_1]

  • Cupa României: U Craiova 1948Sepsi, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Cupa României: Poli TimișoaraRapid, 21:00, Digi Sport 1

Totuși, superstarul sud-american i-ar fi făcut recent o sugestie lui Leonardo, directorul sportiv al parizienilor, în ideea de a face încă o adiție în compartimentul ofensiv de pe Parc des Princes.

Neymar vrea să aducă la PSG un coleg de la selecționata Braziliei! Atacantul pe care i l-a sugerat lui Leonardo

Potrivit celor de la Mundo Deportivo, Neymar i-a cerut oficialului să îl aducă la PSG pe Raphinha, fotbalist care evoluează în acest moment la Leeds, în primul eșalon englez.

Decarul vicecampioanei Franței ar fi fost impresionat de evoluțiile conaționalului său pentru naționala Braziliei, pentru care a reușit recent o dublă, contra selecționatei din Uruguay.

Este aproape imposibil de crezut că Raphinha ar putea să se impună ca titular pe Parc des Princes, însă extrema dreaptă ar întări și mai mult lotul parizienilor. În plus, brazilianul a făcut deja impresie bună în Ligue 1, unde a jucat un sezon pentru Rennes.

  • 32 de milioane de euro este cota de piață a lui Raphinha, potrivit celor de la Transfermarkt.

Neymar vrea să câștige Liga Campionilor cu PSG

Superstarul brazilian a fost chestionat într-un interviu de relația pe care o are cu Messi, iar cum a obișnuit și în trecut, acesta a avut doar cuvinte de laudă pentru prietenul său argentinian.

„Sunt foarte fericit să joc cu Messi la PSG. Nu doar că e un idol pentru mine, dar e și un fotbalist de top și un geniu. Mă bucur că e prietenul meu. Atunci când ai prietenii aproape, viața ta e mai liniștită și mai frumoasă. Sperăm să facem istorie împreună cum am făcut la Barcelona.

Ar fi incredibil să câștig Champions League cu PSG. Am venit la Paris cu acest obiectiv. Tot încerc din 2017 să fac asta. Astăzi, echipa noastră are niște fotbaliști noi, cu mare calitate și este nevoie de timp de adaptare. Când ne-am obișnuit unii cu alții, o să fim foarte puternici atât individual, cât și colectiv””, a spus Neymar.

Etichete: psg , neymar , leonardo , leeds , raphinha

[ad_2]

Citește mai mult..