Silviu Lung Jr. rupe tăcerea. De ce s-a retras de la națională + până la ce vârstă vrea să joace

[ad_1]

  • Liga 1: Gaz MetanFarul, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR ClujAcademica Clinceni, luni, 20:30, Digi Sport 1

Portarul care a jucat în România pentru Universitatea Craiova și Astra se află la al 5-lea sezon în Turcia, unde este titular și apreciat de fanii celor de la Kayserispor.

Silviu Lung Jr. vorbește despre retragerea de la echipa națională

Fiul fostului portar al Craiovei Maxima a vorbit despre motivele pentru care a ales să nu mai onoreze selecțiile la echipa națională. Lung Jr. spune că nu s-a certat cu nimeni, ci pur și simplu a dorit să se axeze pe echipa de club, unde vrea să evolueze până la 40 de ani.

„Decizia de a mă retrage a venit treptat. Am luat decizia de a mă focusa pe tot ceea ce înseamnă echipa de club. Nu a fost nicio supărare, nimic. Totul a venit normal, nu a fost nicio ceartă cu nimeni.

M-am simțit foarte bine, am fost convocat constant, în ultimii 10 ani. A fost un grup foarte frumos. La ultima convocare se schimbaseră foarte multe, toți băieții, grupul. M-am gândit că cel mai bine este să mă concentrez pe echipa de club. Atât timp cât o să mă simt bine și o să am plăcerea de a juca, nu se pune problema să mă las.

Aurul a influențat istoria, dar care e politica lui în prezent? Urmărește Lumea secretă a aurului pe Digi Life, în Digi Online, marți de la 20:15.

Aș vrea să joc până la 40 de ani. Nu privesc ceea ce fac ca pe un job, încă am pasiunea asta, plăcerea asta. Atât timp cât am pasiunea asta, nu mă gândesc la retragere. Aș vrea să continui în străinătate. Asta este prioritate”, a spus Silviu Lung Jr., conform AS.ro.

Silviu Lung Jr. a făcut carieră în Turcia

În 2017, Silviu Lung Jr. a fost transferat de Kayserispor de la Astra Giurgiu pentru 350.000 de euro, iar de atunci portarul a devenit treptat titular la formația din Turcia.

Intrat în al 5-lea sezon la Kayserispor, Lung Jr. are în acest timp 112 meciuri pentru formația la care a mai evoluat și Cristi Săpunaru și de la care CFR Cluj l-a împrumutat pe Denis Alibec.

Lung Jr. are 4 trofee în carieră, toate câștigate cu Astra Giurgiu, inclusiv titlul din 2016. La echipa națională, portarul a prins doar 3 selecții, fiind de multe ori doar a doua sau a treia variantă, după Ciprian Tătărușanu și Costel Pantilimon.

Etichete: romania , echipa nationala , retragere , kayserispor , silviu lung jr


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..