Live Video&Text | Sepsi – FCSB 0-0, ACUM, la Digi Sport 1. Gazdele cer două lovituri de la 11 metri. Achahbar, aproape de gol

[ad_1]

19.12.2021, 20:30

  • Liga 1: U Craiova 1948CS Mioveni, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: DinamoFarul, luni, 20:30, Digi Sport 1

Sepsi – FCSB, poate cel mai interesant meci al etapei 21 din Liga 1, care joacă la Sfântu Gheorghe, de la 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, este ultimul pentru ambele echipe din acest an.

De altfel, acest meci a fost ultimul pentru ambele formații și în 2020, doar că atunci s-a jucat la Mogoșoaia, scor 1-1, după un meci tensionat, cu mult scandal.

Sepsi – FCSB LIVE VIDEO, 20:30, Digi Sport 1 | Echipele probabile

La FCSB se vor produce iar modificări în primul 11. Se pare că acum va fi rândul lui Miron să joace în axul central al defensivei, alături de Vincius, punct fix, după ce la meciul cu Rapid, 3-1, a evoluat Iulian Cristea. Sunt semnale că va fi titularizat și Florinel Coman, care are nevoie de ritm de joc pentru a reveni la forma de altă dată, după cum s-a văzut și în runda trecută.

De asemenea, Budescu va face rocada cu Keșeru în atac. Atacantul s-a mișcat foarte bine în puținele minute în care a fost folosit cu giuleștenii și a contribuit la golul marcat de Ianis Stoica din minutul 90+6.

De partea cealaltă, Bergodi va alinia tot ce are mai bun în acest moment. Nu va lipsi nici Păun, fotbalistul comparat cu Busquets, care a intrat în vizorul lui Becali.

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, B. Mitrea, R. Ispas – Eder, N. Păun, Achahbar – Bărbuț, Luckassen, M. Ștefănescu

Absenți: Vașvari (accidentat), I. Fulop (fără drept de joc), Rep (transferat)
Antrenor: Cristiano Bergodi

FCSB: A. Vlad – V. Crețu, Vinicius, Miron, Radunovic – Olaru, Șut, Fl. Tănase – Cordea, Keșeru, Fl. Coman

Absenți: Oct. Popescu (suspendat), S. Șerban, Panțâru, Burlacu, Mamut (accidentați)
Antrenor: Anton Petrea

”Are o ură de nedescris, vine să mă înjure!” Ce s-a întâmplat la pauza meciului de la Mogoșoaia: ”FCSB, protejată!”

Antrenorul lui Sepsi de atunci, leo Grozavu, a avut o altercație cu Vali Crețu și a explicat de la ce a pornit totul. 

”El a rămas cu o ură de nedescris. Mi-a fost jucător Crețu, când era la Mediaș mi-a zis că vrea să se lase de fotbal. Voia să îl las să plece, pe urmă s-a dus la nu știu ce echipă prin Germania. Putea să îmi spună sincer. Eu nu țin un jucător cu forța și el vine acum să înjure.

Eu nu intru în dispută cu adversarii, cu banca adversă sau cu cei din teren. Pe cine să bat eu (n.r. – cu referire la acuzele lui Toni Petrea)?

Și Popescu s-a adresat într-un fel în prima repriză, dar nu am avut nicio treabă. I s-a transmis de pe banca FCSB-ului să-și vadă de joc. Dar Crețu a rămas de la finala Cupei cu același comportament”, a fost versiunea lui Leo Grozavu.

 ”Ce a făcut Grozavu a fost mai grav decât o înjurătură. Astfel de personaje nu fac bine fotbalului românesc”, a declarat Vali Crețu, imediat după jocul de la Mogoșoaia.

VIDEO cu incidentele de la FCSB – Sepsi 1-1, din 21 decembrie 2020

 

[ad_2]

Citește mai mult..