„Nu vă păcălesc!”. Cum a răspuns Xavi când a fost întrebat dacă va lua cina cu Messi și Neymar, reveniți în Spania

[ad_1]

  • UCL: Real MadridPSG, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Manchester CitySporting, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Acum, „Puricele” va fi din nou prezent în Spania, cu ocazia meciului din optimile UCL, pe care PSG îl va desfășura pe terenul lui Real Madrid.

Xavi nu va lua cina cu Lionel Messi și Neymar, reveniți în Spania pentru meciul cu Real Madrid

La conferința de presă premergătoare partidei cu Galatasaray, pe care Barcelona o va disputa joi, în optimile Europa League, Xavi a fost întrebat dacă va profita de ocazie și se va întâlni cu Messi și Neymar (30 de ani), foștii săi coechipieri de pe Camp Nou. 

„Nu vă păcălesc, nu o să iau cina cu nimeni în seara asta. Cât despre meci, sigur că îl voi urmări. Nu aș cataloga Santiago Bernabeu drept grădina lui Messi. Leo a făcut meciuri grozave peste tot.

Îi doresc succes lui și lui Neymar, sunt prietenii mei. Sper ca cei mai buni să câștige, iar dacă ei vor fi Messi și Neymar, cu atât mai bine”, a explicat antrenorul, conform trickdunia. 

Xavi s-a întâlnit cu Lionel Messi la Barcelona în ianuarie

Hai în Digi Online să vezi istoria familiei Kennedy de la începuturi și până la sfârșitul tragic, azi de la 19:10, numai pe Digi World!

La finalul lunii ianuarie, „Puricele” s-a întors în Barcelona pentru a lua masa alături de cei din „garda veche” (Xavi, Sergio Busquets și Jordi Alba). Vizita argentinianului în Spania a fost doar pentru a fi alături de Xavi cu ocazia zilei de naștere a acestuia.

Pique nu a fost chemat la cină. Un posibil motiv pentru absența fundașului ar fi faptul că a rupt total legătura cu Messi. Informația îi aparține junalistului spaniol Luis Canut, citat de PSGTalk, care spune că cei doi nu-și mai vorbesc.

Pe lângă faptul că Pique i-a spus lui Laporta că nu se va întâmpla nimic rău dacă argentinianul pleacă, mai există un motiv pentru care Messi s-a supărat. Pique și-a micșorat salariul abia după ce sud-americanul a plecat de pe Camp Nou, iar asta l-ar fi deranjat enorm. 

„Relația lor s-a deteriorat după ultima modificare la contractul lui Pique, cu micșorarea salariului. L-a rănit pe Messi, s-a simțit dezamăgit. Nu aș folosi cuvântul trădat, dar da, s-a simțit înșelat de Pique că nu a făcut-o decât după ce Messi a plecat. Messi crede că Pique ar fi trebuit să-și scadă salariul înainte să plece la PSG, pentru a preveni mutarea”, a explicat jurnalistul. 

Etichete: barcelona , neymar , xavi , lionel messi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..