Totul a ieșit la iveală. Conversațiile lui Quincy Promes cu familia, după ce și-a înjunghiat propriul văr

[ad_1]

  • UCL: Real MadridPSG, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Manchester CitySporting, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Olandezul a fost însă eliberat, după ce nu și-a recunoscut la acel moment fapta pentru care era incriminat.

Conversațiile lui Quincy Promes cu familia

Evenimentele s-au derulat la sfârșitul lunii iulie 2020, la o petrecere organizată de atacantul lui Ajax și al naționalei Olandei, însă persoana înjunghiată a depus plângere la poliție abia în urmă cu o lună, au notat cei de la De Telegraaf.

Întregul scandal ar fi pornit de la o discuție între Promes și un membru al familiei, la petrecerea dată în Abcoude, Utrecht. Fotbalistul s-ar fi folosit de un cuțit pentru a înjunghia persoana respectivă, care a suferit răni grave. Celelalte persoane prezente la petrecere ar fi intervenit în acest conflict și ar fi „prevenit ceea ce putea fi mult mai rău”.

După ce a fost pe cale să își ucidă propriul văr, acum au ieșit la iveală conversațiile pe care Quincy Promes le-a avut cu familia, în urma incidentului din Olanda, pe vremea când juca la Ajax. În discuțiile avute cu familia, Promes aduce în discuție un furt, care ar fi fost încercat de unul din verii săi.

După ce și-a atacat un membru al familiei, Promes l-a sunat pe tatăl său căruia i-a spus: ”De ce ai sărit în fața lui? I-ai salvat viața. L-aș fi putut ucide, înțelegi, da?

Ulterior, Promes a vorbut cu mama și mătușa sa, cărora le-a spus: ”Nimeni nu poate fura. Nu m-am putut abține. Îmi pare rău, mătușă, te rog să mă ierți. Toată lumea să mă ierte, nu am putut rezista. Te iubesc prea mult.

Olandezul și-a sunat apoi din nou tatăl: ”Loialitatea mea este față de mătușa mea. Cine fură de la ea, eu îl voi ucide. Perioadă. O să ucid pe oricine te fură, pe oricine fură de la mama mea. Există anumiți oameni în familie pentru care aș ucide. Nu-mi pasă. Dacă cineva este lipsit de respect sau încearcă să vorbească despre familia noastră, va vedea cum sunt eu. Abia atunci vei vedea cine sunt, nu fotbalistul, ci cealaltă parte a mea. Au noroc că nu mai merg cu o armă de foc sau chestia aia ar fi fost și mai urâtă”, a spus Promes, potrivit Goal.com.

Acum, după conversațiile lui Quincy Promes cu familia care au ieșit la iveală, rămâne de văzut ce se va întâmpla cu fotbalisul celor de la Spartak Moscova

  • 22 de meciuri și 9 goluri a strâns Promes la Spartak Moscova, în acest sezon
  • 50 de partide și 7 goluri are Promes la naționala Olandei, din 2014 și până în prezent

Etichete: ajax , arestat , quincy promes


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..