”Să faci tot ce-i posibil!”. Starul din Premier League care i-a cerut agentului să-l transfere la Barcelona

[ad_1]

  • Tenis: Sorana Cîrstea – Shuai Zhang, vineri, 17:00, Digi Sport 2

  • Tenis: Elena-Gabriela Ruse – Elena Rybakina, vineri, 19:00, la Digi Sport 2

Clubul catalan ar pregăti deja o primă ofertă pentru brazilian, în valoare de 35 de milioane de euro, și, când a aflat despre interesul Barcelonei, Raphinha i-a transmis agentului său, fostul internațional portughez Deco ”să faci tot ce-i posibil să ajung la Barcelona în vară”, scrie Sport.es.

Raphinha vrea la Barcelona

Prima ofertă pe care Barcelona o pregătește este în valoare de 35 de milioane de euro, sumă considerată prea mică de Leeds, care nu este dispusă să renunțe ușor la cel mai important jucător al său.

Barcelona poate ”sări” peste negocierile cu Leeds United, pentru că Raphinha are în contract o clauză de reziliere, în valoare de 75 de milioane de euro, dar catalanii speră să poată să reducă.

Raphinha mai are contract până în vara anului 2024 cu Leeds, care i-a propus recent prelungirea înțelegerii, refuzată, însă, de brazilian.

  • 18 milioane de euro a plătit Leeds pentru a-l aduce pe Raphinha, de la Rennes, în 2020
  • 9 goluri și 3 assist-uri are brazilianul în cele 27 de meciuri de Premier League jucate în acest sezon

Înlocuitor pentru Ousmane Dembele

Raphinha este considerat de conducerea Barcelonei înlocuitorul ideal pentru Ousmane Dembele, fotbalist care mai are contract până în vară și a refuzat toate propunerile de prelungire, din cauza aspectului financiar.

În alegerea lui Raphinha, un cuvânt important de spus l-a avut și Xavi, care le-a transmis celor din conducere că brazilianul s-ar integra perfect în echipă.

Etichete: barcelona , leeds , raphinha


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..