Xavi a găsit atacantul de care are nevoie Barcelona: „Face diferența, este special”

[ad_1]

  • Liga 1: CS Mioveni FC Botoșani, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSBFC Argeș, luni, 20:30, Digi Sport 1

În vizorul catalanilor au mai intrat, de asemenea, și Romelu Lukaku sau Alexandre Lacazette, însă Xavi are cu totul și cu totul alte planuri.

Xavi a găsit atacantul de care are nevoie Barcelona: „Face diferența, este special”

La finalul ultimul joc din La Liga, Xavi a vorbit despre Ansu Fati, revenit pe terenul de joc după mai multe luni. Tehnicianul Barcelonei a avut doar cuvinte de laudă la adresa fotbalistului în vârstă de 19 ani și a declarat că de acum înainte îl va folosi pe acesta în rolul de număr 9.

„Sunt foarte fericit pentru el. A făcut un efort pentru a fi pregătit de ultima parte a sezonului. El face diferenţa, este special, dar trebuie să avem grijă de el. L-am testat ca număr 9, pentru că eu cred că trebuie să joace în careu.

Este un jucător special, care marchează goluri. Îl văd mai mult ca un număr 9, decât ca o extremă. Încă nu şi-a recăpătat ritmul sau capacitatea fizică, dar este fericit”, a declarat Xavi, potrivit Marca.

Ronaldinho speră ca Ansu Fati să scrie istorie la Barcelona

Fostul mare fotbalist brazilian este de părere că lui Ansu Fati îi trebuie timp pentru a demonstra că este capabil să scrie istorie pentru Barcelona.

În momentul de față, tânărul jucător se află în perioada de recuperare, după accidentarea la tendonul bicepsului femural stâng, de la începutul lunii ianuarie.

„Fati? A început să facă istorie la Barcelona și să sperăm că poate continua să facă asta și de acum înainte. Are foarte multă calitate, trebuie doar să-i dăm ceva timp”, a spus Ronaldinho, pentru Mundo Deportivo.

  • 60 de milioane de euro este cota de piață a lui Ansu Fati, potrivit Transfermarkt.com
  • 54 de meciuri, 18 goluri și șase pase decisive reprezintă bilanțul lui Fati în tricoul primei echipe a Barcelonei

Etichete: barcelona , xavi , ansu fati


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..