Ce a spus Xavi despre posibilitatea ca Frenkie de Jong să plece de la Barcelona în această vară

[ad_1]

  • Liga 2: HermannstadtCSA Steaua, duminică, 16:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR ClujUniversitatea Craiova, duminică, 21:30, Digi Sport 1

Mijlocașul olandez se află din vara anului 2019 la formația catalană, după transferul de la Ajax Amsterdam, pentru 86 de milioane de euro. La aproape trei ani de la mutarea, de Jong poate părăsi Barcelona, iar formații precum Manchester City, PSG sau Manchester United și-l doresc pe fotbalist.

Ce a spus Xavi despre posibilitatea ca Frenkie de Jong să plece de la Barcelona în această vară

După ce s-a spus că de Jong nu mai intră în planurile lui Xavi pentru sezonul următor, antrenorul Barcelonei a oferit prima sa reacție cu privire la acest subiect. Tehnicianul a spus că mijlocașul batav joacă un rol important în angrenajul echipei, însă a dat de înțeles că orice fotbalist poate pleca de la echipă, în schimbul unei oferte avantajoase pentru club.

„Am spus de multe ori că Frenkie este foarte important. Este un jucător cheie. Cu toate acestea, mai este si situatia financiara a clubului și totul depinde de asta. Nu ma refer aici doar la Frenkie, ci în general”, a spus Xavi, în cadrul unei conferințe de presă.

Barcelona i-a stabilit prețul lui Frenkie de Jong

Viitorul olandezului la gruparea blaugrana este incert, în principal din cauza evoluțiilor sub așteptări din acest sezon, motiv pentru care a fost huiduit recent de către suporterii propriei echipe. 

Catalanii iau în considerare să îl cedeze în perioada de transferuri din vară, pentru ca Xavi să aibă un buget mai mare pentru reconstrucția pe care o pregătește. 

Conform Daily Mail, Barcelona i-a fixat și un preț mijlocașului, în valoare de 70 de milioane de euro. O sumă surprinzătoare, având în vedere că a fost cumpărat de la Ajax în schimbul a 86 de milioane de euro, în 2019. 

Etichete: barcelona , xavi , frenkie de jong , plecare de jong


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..