”Edi nu este respectat de jucători!”

[ad_1]

  • Liga Națiunilor: ElvețiaSpania, joi, 21:45, Digi Sport 1

  • Liga Națiunilor: PortugaliaCehia, joi, 21:45, Digi Sport 2

”Tricolorii” lui Edi Iordănescu se pregătesc pentru meciul cu Finlanda din București care va avea loc sâmbătă, 11 iunie.

Dorinel Munteanu știe motivul prestațiilor slabe ale echipei naționale: ”Edi nu este respectat de jucători!”

Dorinel Munteanu consideră că echipa națională a României dispune de jucători care pot rivaliza cu cei ai Macedoniei, Bosniei sau Armeniei, însă moralul jucătorilor este la pământ.

Fostul mare jucător cu cele mai multe prezențe la echipa națională spune că datoria de a-i motiva pe jucători îi aparține selecționerului Edi Iordănescu, însă în vestiarul României este o mare problemă.

Dorinel Munteanu este de părere că Edi Iordănescu și-a pierdut deja autoritatea în fața jucătorilor, iar ”tricolorii” nu îl mai respectă. În opinia antrenorului de la Oțelul Galați, echipa pe care a promovat-o în Liga 2, acesta este unul dintre motivele pentru care prestațiile echipei naționale sunt slabe.

Nu ai fost niciodată într-un safari? Nici noi, dar aducem Africa la tine, azi de la 19:20. Hai în Digi Online să vezi Un safari de neuitat, pe Digi Animal World!

E treaba antrenorului. Edi este un antrenor tânăr care sper să fie respectat de jucători, pentru că eu consider că Edi nu este respectat de jucători. Paradoxal, orice schimbare de antrenor, aduce o modificare pozitivă pe partea mentală.

La noi e invers. Încă din primul meci, echipa a fost cu psihicul la pământ. Eu nu pot spune mai mult. Jucătorii pe care îi avem la dispoziţie sunt peste Macedonia, peste Bosnia, peste Armenia, dar trebuie motivaţi”, a declarat Dorinel Munteanu la AS.ro.

România, fără punct și gol marcat în două meciuri din Liga Națiunilor

După primele două etape ale fazei grupelor Ligii Națiunilor 2022, România este ultima în grupa 3 din Liga B, cu zero goluri și zero puncte.

Pe primul loc este Finlanda, adversarul de sâmbătă, cu patru puncte, la egalitate cu Bosnia, dar cu golaveraj superior. A treia clasată este Muntenegru, cu trei puncte.

Etichete: romania , dorinel munteanu , echipa nationala , jucatori , edi iordanescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..