VIDEO | O mamă și cei doi copii au fost salvați în ultima clipă după ce au căzut în puț

[ad_1]

O mamă și cei doi copii ai săi au fost salvați în ultima clipă după eu au căzut într-un puț. A fost o misiune contra cronometru pentru pompierii gălățeni care au ajuns de urgență la fața locului și au reușit să îi extragă, rând pe rând, pe cei doi băieti si pe mamă.


In articol:


Totul s-a întâmplat în localitatea Umbrărești. Unul dintre copii se juca pe lângă puț, s-a dezechilibrat și a căzut. Fratele său mai mare a încercat să îl salveze, dar a căzut și el în puț . 

A încercat să își salveze copiii

Disperată, mama copiilor a intrat în puț pentru a-i salva, însă nu a mai putut să iasă. După mai multe ore în care au stat în puț, aceștia au fost descoperiți în stare de inconștiență de vecini. Cei trei s-au intoxicat cu monoxid de carbon provenit de la o motopompă pe benzină.

Pompierii au reușit să îi salveze la timp. 

Citeste si: O mașină a plonjat în barajul de la Mihăilești. Părinții au fost găsiți, copilul este în continuare căutat

„Au avut noroc ca a vazut un vecin care a sunat la 112 si care nu a intrat si el acolo.
Inerventia pompierilor aflati la cativa km a facut ca aceasta familie sa fie salvata si readusa la viata”,
a declarat reprezentantul Inspectoratului pentru Situații de Urgență. 

Cei trei au fost transportați la spital

Imediat după ce au fost scoși, la fața locului a ajuns un echipaj SMURD, cu un medic care le-a oferit primul ajutor. Atât femeia, cât și cei doi copii au fost puși pe perfuzii și stabilizați chiar în curtea casei. Abia după ce medicii s-au convins că starea lor este stabilă, i-au transportat la spital.

„Un leucoplast ca să îl țină așa, știi? Da, mamă, da!”

Citeste si: Un bărbat a fost la un pas să moară înecat în mare, în Mamaia. Cum l-au găsit medicii

În ajutorul salvatorilor au sărit și vecinii familiei, ei fiind și cei care au sunat după ajutor. În acest moment, cei trei sunt în afara oricărui pericol, spun medicii.  

Un bărbat a murit după ce a căzut în râul Dâmbovița

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a murit în această după-amaiză în râul Dâmbovița, chiar în fața Spitalului Universitar București. O femeie care trecea prin acea zonă l-a văzut cum se zbătea și a sunat la 112.

O tragedie  a avut loc în această după-amiază în București. Un bărbat în vârstă de 50 de ani a  căzut în râul Dâmbovița, chiar în apropierea Spitalului Universitar. O femeie a sunat la 112.

Mai multe echipaje de salvare au ajuns la fața locului, dar și pompieri și scafandrii.

Aceștia au intrat în apele râului și l-au scos la suprafață. Din nefericire, bărbatul se afla în stop cardio-respirator.

Citeste si:  Accident grav în centrul Bucureștiului. O mașină s-a răsturnat pe plafon, iar două persoane au fost rănite

Echipajele au început manevrele de resuscitare, iar timp de 45 de minute au făcut tot ce au putut pentru a-l salva pe bărbat. Acesta nu a răspuns manevrelor, astfel că medicii au fost nevoiți să îi declare decesul.

Lângă bărbat a fost găsită o undiță

Potrivit primelor informații, se pare că bărbatul venise la pescuit pe râul Dâmbovița, lângă a fost găsită și o undiță. Ceilalți pescari care se aflau în zonă au susținut că victima se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Citeste si:  VIDEO| Șapte persoane au murit în urma prăbușirii unui elicopter în Italia

Se pare că undița bărbatului ar fi căzut în apă, iar el a încercat să intre după ea, dar nu a mai putut ieși la suprafață și a intrat în stop cardio respirator. Bărbatul mergea des la pescuit, iar peștele pe care îl prindea îl vindea într-o piață cunoscută din București. 

 

[ad_2]

Citește mai mult..